CRO COP ODGOVORIO PIJETRAJU I NAJAVIO NASTAVAK OBRAČUNA: / 'To su sve bljuvotine i laži. Dobit će što zaslužuje...'

Image
Foto: Pixsell, Igor Soban/PIXSELL

Dvije sportske hrvatske legende ušle su u verbalni rat

4.10.2019.
14:24
Pixsell, Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Bivši hrvatski boksački izbornik LeonardPijetraj nije morao dugo čekati odgovor MirkaFilipovića nakon što je sasuo paljbu po njemu tijekom gostovanja u Podcast Inkubatoru. Legendarni Cro Cop oglasio se putem Facabooka i poručio sljedeće:

Image
BOKSAČKI TRENER PIJETRAJ TEŠKO OPTUŽIO MIRKA CRO COPA: /

'Poslao mi je ljude s pištoljima na vrata'

Image
BOKSAČKI TRENER PIJETRAJ TEŠKO OPTUŽIO MIRKA CRO COPA: /

'Poslao mi je ljude s pištoljima na vrata'

"Dragi prijatelji! Uskoro ide moj odgovor Pijetraju. Bit će zanimljivo. Nije mi do prepucavanja s bezveznjakovićima koje, evo, punih 20 godina nisam ni vidio ni čuo, ali na ono što je on izgovorio neću šutjeti. Bljuvotine i laži koje je izgovorio utužive su, ali ja nisam lik od tužbi i natezanja, već ću mu dati odgovor kakav zaslužuje, a javnost neka prosudi! #vhstrenerisvihzemaljaujedinitese #Stay tuned", napisao je kratko Filipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je sve rekao?

“Precijenio sam ga, mislio sam da je dovoljno zreo da sasluša realnost. Nije bio za boks. Nije bio zreo jer psihološki nije mogao podnijeti takvu borbu. Imao je strašne predispozicije, ali nije bio za to. Puno je bolji bio za kickbox i MMA. Nisam imao zle namjere, ali onda je on iznio uvrede koje mu uopće nisu bile potrebne. Kaže da sam ja imao pet mečeva. Imao sam ih 150, ali ne u boksu. Mene nikad nitko nije iznio iz ringa van. Tko mi pokaže takvu snimku, ja mu dajem sve što imam”, rekao je Pijetraj četvrtak navečer

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“On je kod mene došao sa zabijenom nogom od Branka Cikatića u dupetu. Kod mene su ga svi tukli, ali je svejedno postao najbolji boksač u Hrvatskoj. Ako me naljuti, sve snimke koje dokazuju koliko je loše boksao stavit ću na YouTube”, poručio je među ostalim. Više o sukobu dvojice legendi možete pročitazi OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo