NIJE MU BILO DOBRO / Po društvenim mrežama kruži video teškog nokauta Jona Jonesa: Sparing partner je pao kao pokošen

Image
Foto: Screenshot: The Proving Ground - D House Entertainment

Jon Jones slučajno je nokautirao svog sparing partnera

17.9.2021.
15:22
Screenshot: The Proving Ground - D House Entertainment
VOYO logo

Na društvenim mrežama pojavio se video po mnogima najtalentiranijeg MMA borca današnjice Jon Jonesa (26-1-0) za vrijeme snimanja dokumentarnog MMA filma "The Proving Grounds" iz 2013. godine. Ovaj dokumentarni film u biti je pogled iznutra na ono što se događa na Jacksonovoj MMA akademiji s fantastičnim Amerikancem u glavnoj ulozi.

Kamere sve snimile

Image
MMA SVIJET U ŠOKU /

UFC zaobišao Ngannoua, Miočića i Jonesa i dogovorio borbu za privremenog prvaka teške kategorije

Image
MMA SVIJET U ŠOKU /

UFC zaobišao Ngannoua, Miočića i Jonesa i dogovorio borbu za privremenog prvaka teške kategorije

Kamere su tako snimale i sparinge Jona Jonesa, što je poprilično zanimljivo za vidjeti. Iako udarac nije bio jak niti "zlonamjeran" očito je nekako nezgodno sjeo te je nekad davno sjajni hrvač lijevim polukrošeom iz trzaja nokautirao svog sparing partnera, koji je ostao ležati na podu. Nije mu bilo baš dobro... No, UFC prva se nije previše nervirao, dok su drugi nesretniku pohitali upomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam video objavljen je još 2012. godine, za vrijeme snimanja. Pogledan je od objave na You Tubeu 18. travnja 2,638,412 puta.

U teškoj vlada pravi kaos

Inače, otkako je Francis Ngannou u ožujku pobijedio Stipu Miočića i uzeo mu pojas teškaškog prvaka UFC-a, u kraljevskoj diviziji sad vlada pravi kaos. Miočić je odmah zatražio revanš, ali u redu za izazov stoje i Derrick Lewis, pa onda i sam Jon Jones koji se prošle godine prebacio iz poluteške u tešku kategoriju, a nedavno se tu pojavio i Ciryl Gane koji se silovito probio po ljestvici i želi svoju šansu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jon Jones je ipak i dalje službeno apsolutni vladar poluteške kategorije, kojeg se tako čeka u teškoj da napadne titulu. Od 23. ožujka 2021 broj 1 na UFC-ovoj rang listi pound for pound boraca današnjice, ispred Kamaru Usmana i Israela Adesanyja. Volkanovski je treći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo