PLJUŠTE REAKCIJE NA TREĆI MEČ MIOČIĆA I CORMIERA: / Stručnjaci dali svoja predviđanja i poručili - 'Ovo je najveća borba u povijesti'

Image
Foto: Profimedia

Sredinom kolovoza čeka nas novi borilački spektakl

10.6.2020.
9:29
Profimedia
VOYO logo

ESPN-ovi novinari Ariel Helwani, Brett Okamoto, Marc Raimondi i Jeff Wagenheim, kojima je specijalnost MMA, osvrnuli su se na treću borbu između Stipe Miočića i Daniela Cormiera koja je na rasporedu 15. kolovoza. Bit će to ujedno i Cormierov oproštaj pa mu je svakako cilj otići u mirovinu s pojasom UFC-ova teškaškog prvaka.

Image
CORMIER ODMAH PO POTVRDI MEČA POSLAO PORUKU MIOČIĆU: /

Bi li se Stipe nakon ovog trebao zabrinuti?

Image
CORMIER ODMAH PO POTVRDI MEČA POSLAO PORUKU MIOČIĆU: /

Bi li se Stipe nakon ovog trebao zabrinuti?

“MIslim da će ova borba biti slična prošloj što znači da će se Cormier oslanjati na svoje hrvačke vještine, dok će Miočić nastojati držati borbu na nogama. Uvjeren sam da će Miočić opet pokušati s udarcima u tijelo pa će biti zanimljivo vidjeti je li Cormier naučio lekciju iz njihove druge borbe”, kazao je Helwani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je najveća borba u povijesti UFC-ove teške kategorije. Miočić je jedini tri puta zaredom obranio naslov, a Cormier je u cijeloj karijeri izgubio samo od dvojice boraca. Miočića i najvećeg svih vremena - Jona Jonesa. Ulog je pojas prvaka, ali što je još važnije, pobjednik će se moći nazivati najvećim teškašem svoje ere. Ulozi su ogromni. Radi se o dva jako pametna borca i vidjet ćemo što su naučila iz njihove dvije prijašnje borbe. Također, smatram da će se ova borba kao i ranije dvije završiti nokautom”, mišljenja je Okamoto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Cormier je prvu borbu završio nokautom u prvoj rundi, a Miočić drugu nokautom u četvrtoj rundi. Puno toga će ovisiti o načinu borbe i hoće li Cormier uspjeti držati borbu na podu. U prošloj borbi prve dvije runde je dominirao dok mu je to uspijevalo, ali onda je napustio tu strategiju. Kasnije je priznao da mu je to bila pogreška. Ako Cormier u tome bude uspio ovaj put onda njemu dajem prednost. No, puno je varijacija. Pandemija bi također mogla imati veliki utjecaj. Pogotovo na Miočića koji mjesecima nije mogao trenirati. Radio je kao vatrogasac i nije puno trenirao. Radujem se borbi i mislim da će ovo biti jedna od najboljih trilogija u UFC-ovoj povijesti”, kazao je Raimondi.

“I jedan i drugi su du njihovim ranijim borbama doživjeli istu stvar- bili su zaustavljeni i zaustavili su suparnika. Isto tako obojica su bila frustrirana jer su dugo čekala na revanš. Bilo bi pretjerano da kažem da je puno zle krvi između njih, ali njihovo prijateljsko rivalstvo pretvorilo se u neprijateljsko. Jedan od njih ne može dočekati da odradi zadnju borbu u karijeri kako bi prošao kroz vrata ravno u ruke obitelji, dok drugi razmišlja o svom posljednjem labuđem pjevu. Pravi mi je misterij kako će se ova borba okončati pogotovo jer niti jedan od njih nije bio u kavezu deset mjeseci. Možda će biti malo oprezniji i čekati svoju priliku kako bi završili borbu”m rekao je Wagenheim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo