ZAR OPET? / Ovo postaje zabrinjavajuće. Bivši prvak Parker odbio meč s Hrgovićem, Filipovi promotori otkrivaju: 'Nije problem u novcu'

Image
Foto: Profimedia

Pred Hrgovićem i promotorima sada je novi težak posao, a svi se pitaju u čemu je ovaj put bio problem

7.1.2022.
8:28
Profimedia
VOYO logo

Iako se činilo da bi ova nova godina mogla biti plodonosna za ponajboljeg hrvatskog boksača, Filipa Hrgovića, na kraju je ispalo kako bi mogla biti još gora od one stare. Kroz cijelu prošlu godinu Hrgović je muku mučio s pronalaskom kvalitetnog protivnika, a taj se trend nastavio i u ovoj godini, iako naš borac i dalje ne zna za poraz i iako je treći na IBF-ovoj ljestvici teškaša.

Nakon što je propao dogovor s kineskim boksačem Zhangom Zhileijem, pa onda i s Kubancem Luisom Ortizom, Hrgovića je sada odbio i bivši svjetski prvak Joseph Parker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novozelanđanin neće s Hrgovićem u ring jer se želi fokusirati na oporavak od ozljede lakta. Hrgović i njegovi promotori bili su spremni na borbu s Parkerom, koja je trebala biti eliminacijska za idućeg izazivača za pojas prema IBF verziji, koji je u vlasništvu Oleksandera Usyka, i Filip je već počeo s prozivkama na Instagramu, ali onda je Novozelanđanin naglo otklonio mogućnost borbe.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Postoji rješenje

Pred Hrgovićem i promotorima sada je novi težak posao, a svi se pitaju u čemu je ovaj put bio problem? Kalle Sauerland, Hrgovićev promotor, tvrdi kako nije u pitanju novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo dobili nikakvo objašnjenje. Ovo postaje sprdnja. Prošli smo cijelu IBF-ovu ljestvicu u potrazi za suparnikom. Nije novac u pitanju, boksači nas odbiju i prije nego što dođemo do priče o novcu. Ljudi odbijaju priliku boriti se za naslov svjetskog prvaka", rekao je Kalle Sauerland i onda otkrio koje je jedino rješenje da Filip dobije meč.

"Jedino nam ostaje zahtijevati od IBF-a da Hrgović postane izravno izazivač i dobije priliku boriti se za titulu. IBF mora djelovati, ovo je izrugivanje s njihovom ljestvicom", rekao je Sauerland.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo