MA TO NAM DAJTE / Ovo nisu istine! Tyson Fury se zakačio s najjačim čovjekom na svijetu, bit će pokolja u ringu: 'Odrubit ću ti tu glavu s ramena'

Image
Foto: Profimedia

Fury se na Instagramu uspio zakačiti s najjačim čovjekom na svijetu

2.7.2022.
21:19
Profimedia
VOYO logo

Britanski teškaš i prema mnogima najbolji boksač današnjice, Tyson Fury, potvrdio je odlazak u boksačku mirovinu nakon što je, na prepunom Wembleyju, prije gotovo dva mjeseca pobijedio sunarodnjaka Dilliana Whytea. Spektakl u Londonu zaključen je u šestoj rundi kada je Fury aperkatom nokautirao svog suparnika te time obranio naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji po WBC verziji i prema magazinu The Ring.

Bio je to nastavak pobjedničkog niza Furyja u karijeri koji je time ostvario 32. pobjedu u karijeri u 33 održana meča. Samo je jednom njegov meč završio neodlučeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je ovo ipak bila posljednja borba 'kralja cigana'. Obećao sam tako i supruzi. Ponudila mi se prilika da se borim ovdje, na Wembleyju te sam to dugovao svakom navijaču i svakom Britancu. Sada sam i to odradio te je ovo uistinu idealan trenutak za spustiti zavjesu na sve ovo“, rekao je 33-godišnji Fury nakon meča s Whyteom.

Image
Image

Kreće u lov na novac

Međutim, svi oni koji su bili skeptični glede Tysonove mirovine, imali su razloga sumnjati jer čovjek je samo dva mjeseca nakon što je otišao u mirovinu, vrlo glatko i izašao iz nje. Tyson trenira dva puta na dan, već je sada u sjajnoj formi, živi sportskim životom i cilja na superborbu s pobjednikom iz meča Anthony Joshua - Oleksandr Usyk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo jako uzbudljive vijesti na putu", počeo je Fury u razgovoru s promotorom Frankom Warrenom.

"Mislim da je svijet čekao naš plan akcije. Prošli tjedan smo bili na finoj talijanskoj kuhinji u Londonu i imali smo dugi razgovor o svakakvim stvarima. Vratit ću se u ring 100 posto. Baš kako je u filmu Jerry Maguire rekao: "Show me the money!"", rekao je Fury.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako mi netko može 'pokazati lovu', onda je to Frank Warren. Ja ga zovem Čarobni čovjek i ostvarit ćemo neke velike, velike stvari", zaključio je.

No, Fury se neće zaustaviti samo na profesionalnom boksu. Kako je i sam rekao, u lovu je na najveći novac koji se može zaraditi boksom i zato je skovao idealan plan. Namjerava se boksati protiv UFC-ova teškaškog prvaka Francica Ngannoua, a isto želi i Kamerunac, no, nije jedini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zakačio se s Thorom

Fury se na Instagramu uspio zakačiti s "najjačim čovjekom na svijetu", Islanđaninom Thorom Bjornssonom, popularnim "The Mountainom" iz ekranizacije Igara prijestolja. "Planina" sada više sliči na brdo, izgubio je dosta kila i smanjio je mišićnu masu, a odnedavno se bacio u boksačke vode, doduše to su celebrity boksačke vode, ali upisao je dvije pobjede. Pobijedio je Devona Larratta i Eddieja Halla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Thor je sada odlučio prozvati Tysona, a ovaj je valjda jedva dočekao. "Ti i ja, u ringu, kao je*eni vikinzi. Ovo će biti krvoproliće, ali jedva čekam. Idemo", poručio mu je Thor.

Tyson mu je brzo uzvratio. "Treniram šest dana u tjednu, dva puta na dan. Thor, dolazim ti na Island i razbit ću te", odgovorio mu je Tyson, na što mu je Thor odgovorio da mu se sviđa to što trenira toliko i da se veseli njegovoj posjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Thor, neće ti se sviđati kako treniram kada dođem na Island i kad ti odrubim tu glavu s ramena. Doći ću k tebi na Island, ja sam viking, a ne ti", rekao je Fury pa je upitao svoje obožavatelje što misle može li njegova desnica razbiti Thorovu čeljust.

Thor mu je zatim odgovorio: "Samo je jedan način da saznaš, neka naše šake govore umjesto nas. Ja sam 100 posto za ovaj rat, idemo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo