OVO NAJBOLJE DOČARAVA KOLIKO JE MIRKO UISTINU BIO ZASTRAŠUJUĆ: / Pojavio se njegov genijalni video iz Pridea

Image
Foto: Screenshot

'Naravno da me bilo strah, to je Mirko Cro Cop'

2.3.2019.
18:23
Screenshot
VOYO logo

Slavni hrvatski MMA borac Mirko Cro Cop Filipović u petak je u Dnevniku NOVE TV, a poslije i na društvenim mrežama, objavio kako odlazi u mirovinu zbog zdravstvenih problema (doživio moždani udar nakon borbe s Nelsonom).

Image
ČITAV BORILAČKI SVIJET KLANJA SE VELIKOM MIRKU FILIPOVIĆU: /

Ovakvo što se ne pamti; ovo je za naježiti se

Image
ČITAV BORILAČKI SVIJET KLANJA SE VELIKOM MIRKU FILIPOVIĆU: /

Ovakvo što se ne pamti; ovo je za naježiti se

U središtu pisanja svjetskih medija

Tako se našao u središtu pisanja svjetskih medija, posebno borilačkih. Mirko je legenda slobodne borbe, pionir ovog sporta na Balkanu, čovjek koji je bio strah i trepet u ringovima i kavezima K1 i MMA organizacija diljem svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

NAJBOLJI SRPSKI MMA BORAC OBJAVOM O MIRKU ZAPALIO REGIJU: Ovako se to radi istinskim sportskim veličinama

Koliko je Mirko bio zastrašujuć odlično dočarava video još iz njegovih dana u japanskom Prideu, nekoć najjačoj organizaciji slobodne borbe u kojoj je Cro Cop doživio zlatne trenutke svoje karijere. Upravo se taj video gleda na društvenim mrežama i o njemu piše u američkim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada je odličnom glumom, stavom i oštrim pogledima kroz šalu unio strah u kosti tadašnjem Pride komentatoru, Mauru Rannallu, koji ga je intervjuirao prije borbe protiv Rona Watermana, a koji je prije toga kritizirao Mirkovu grappling tehniku u meču protiv velikog Brazilca Antonija Nogeire.

'Video najbolje dočarava koliko je bio zastrašujuć u ringu i izvan njega'

Na taj video podsjetio je ESPN-ov novinar Ariel Helwani, koji je nedugo nakon objava u hrvatskim medijima kontaktirao Mirka Filipovića kako bi dobio potvrdu da su napisi o odlasku u mirovinu zbog doživljenog moždanog udara i točni. Cro Cop je najpoznatijem svjetskom MMA novinaru ubrzo tu informaciju i potvrdio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako ga nikad niste vidjeli, a čak i ako jeste, morate pogledati video iz Cro Copovih Prideovih dana gdje je podvalio velikom Mauru Rannalu. Video najbolje dočarava koliko je bio zastrašujuć u to vrijeme, u ringu i izvan njega", napisao je poznati američki borilački novinar Helwani na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otjerao je uplašenog novinara

Rannalo se branio da je drugi novinar komentirao tu borbu. Mirko je potom otjerao uplašenog novinara koji nije znao gdje se nalazi od straha, a kada su mu napokon rekli da je riječ o šali, Rannalu je trebalo neko vrijeme da dođe k sebi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da me bilo strah, ipak je to Mirko Cro Cop", rekao je američki komentator i odahnuo.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo