OVO BACA DRUGAČIJU SJENU NA FURYJEVU POBJEDU: / Je li ovo pravi razlog zbog kojeg je s lakoćom uništio Wildera?

Image
Foto: Profimedia

Na ljeto bi dvojac mogao opet u ring

24.2.2020.
11:07
Profimedia
VOYO logo

Britanski boksač TysonFury (31) osvojio je naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji po WBC verziji nakon što je noćas u Las Vegasu u MGM Grand Areni pred 17.000 gledatelja tehničkim nokautom u sedmoj rundi pobijedio branitelja naslova Amerikanca DeontayjaWildera (34).

U dugoočekivanom revanšu, nakon što je njihov prvi dvoboj u prosincu 2018. završio bez pobjednika, Fury je od početka dominirao. Sudac je dva puta morao brojati Wilderu, koji je bio u nokdaunu u trećoj i petoj rundi. Fury je posao završio u sedmoj rundi, kada je serijom udaraca teško uzdrmao Wildera zbog čega je sudac prekinuo meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klauzula

Dan nakon borbe Wilderov menadžer ShellyFinkel sugerirao je da će aktivirati klauzulu o trećem meču ove dvojice boksača. O tome je prije borbe govorio i sam Fury.

„Čeka me još jedna borba s Wilderom. Dogovorena je trilogija, a nakon toga ćemo vidjeti što će se događati. Možda ćemo imati četvrtu i petu borbu”, kazao je Fury.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov promotor Frank Warren također je potvrdio da je moguća treća borba s Wilderom. Poraženi će imati 30 dana da pozove na revanš i on mora biti prihvaćen.

“Borit će se opet na ljeto bez obzira tko pobijedio”, kazao je nedavno Warren za BBC radio 5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Deontay Wilder Enters the ring Deontay Wilder v Tyson Fury II, WBC heavyweight title, Boxing rematch, MGM Grand, Las Vegas, USA - 22 Feb 2020, Image: 500419753, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use Only, Model Release: no, Credit line: Dave Shopland/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bio ozlijeđen?

U međuvremenu, mnogi se nakon ove borbe pitaju zašto je Wilder tako olako izgubio. Amerikanac je dao naslutiti da je u ring ušao ozlijeđen.

"S puno sam se stvari morao nositi prije meča, ali tako je kako je. Imao sam problema s nogom i još nekim stvarima, ali ne tražim nikakve izlike za ovo večeras", poručio je Wilder.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov trener Jay Deas također je tražio razloge poraza svog borca. Doduše, njegovo objašnjenje je pomalo bizarno.

"Njegove noge od početka nisu izgledale dobro. Odmah mi se učinili da nešto nije u redu. U ring je ušao u kostimu koji je jako težak. Ne znam je li to imalo neke veze s tim", kazao je Deas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wilder je, inače, poznat po tome što kostimiran ulazi u ring. Neki su rekli da je izgledao kao Sauron iz Gospodara prstenova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo