OTKRIVENO KOLIKO SU MIOČIĆ I NGANNOU ZARADILI OD BORBE: / Stipe je, unatoč porazu, dobio puno više novca od Kamerunca

Image

Stipe Miočić još uvijek nije objavio hoće li nastaviti svoju UFC karijeru, dok se očekuje da će Ngannou braniti naslov prvaka protiv Jona Jonesa

29.3.2021.
9:29
VOYO logo

Stipe Miočić izgubio je UFC-ovu titulu prvaka u teškoj kategoriji mješovitih borilačkih vještina nakon što ga je u meču organiziranom u Las Vegasu Kamerunac Francis Ngannou nokautirao na početku druge runde.

Miočić (38) je oprezno ušao u borbu, a Ngannou je bio dominantniji od prve minute i primio je samo jedan ozbiljniji udarac. Na početku druge runde Ngannou je snažnim udarcem lijevom rukom pogodio Miočića i stjerao ga uz ogradu, a nakon što se izvukao iz teške pozicije američki borac je pokušao uzvratiti, ali se previše otvorio što je Kamerunac iskoristio i nokautirao ga. Prije nego je sudac prekinuo borbu, Ngannou je na podu još jednom žestoko pogodio Miočića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NAJVEĆA HOLIVUDSKA ZVIJEZDA IPAK STALA NA MIOČIĆEVU STRANU: ‘Čestitam Ngannou, ali…’

Ništa od rekorda

Miočić i četiri godine mlađi Ngannou, koji je prvi afrički prvak teške kategorije, borili su se prije u siječnju 2018. kada je američki borac slavio nakon pet rundi. Ngannou je do sada upisao 16 pobjeda, od čega četiri prije ove nokautom u prvoj rundi, i tri poraza u UFC-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon borbe procurile su informacije o zaradama pojedinih boraca na cijelom eventu. Iako su neka očekivanja bila kako će Stipe Miočić zaraditi rekordnih milijun dolara, a Ngannou pola milijuna, to se nije ostvarilo.

Kako izvještava stranica Sport Daily, Stipe je, iako je izgubio, kući otišao sa 790 tisuća dolara. Ngannou je zaradio puno manje od njega - 530.000 dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stipe Miočić još uvijek nije objavio hoće li nastaviti svoju UFC karijeru, dok se očekuje da će Ngannou braniti naslov prvaka protiv Jona Jonesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo