OSVANUO VIDEO KOJI POKAZUJE SVU BAHATOST NAJBOGATIJEG SPORTAŠA SVIJETA: / Ovog je puta nadmašio samog sebe

Image
Foto: Screenshot/TMZ

Money trgovačkim centrima ne šeta, nego se vozi posebnim vozilima

4.5.2018.
15:28
Screenshot/TMZ
VOYO logo

Vjerovali ili ne, bivši svjetski boksački prvak, razmetljivo bahati boksački genijalac Floyd Mayweather jr., kroz šoping centar u Dubaiju ne ide pješke, nego ga se vozi u posebnom vozilu za VIP goste.

Da, dobro ste pročitali, Money trgovačkim centrima ne šeta, nego se vozi posebnim vozilima. Ovom gestom Mayweather je pokazao svu svoju bahatost i razmaženost, iako je to i ranije pokazivao i još uvijek pokazuje svojim raskalašenim tulumima na kojima često baca i novčanice i na partyje troši na stotine tisuća dolara. Na ljepotice s kojima uživa da i ne govorimo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MAYWEATHER POSLAO BOLESNU PORUKU McGREGORU: Ovo se neće svidjeti Conoru, ali hoće milijunima fanova

Video na kojem se vidi kako Mayweathera kroz šoping centar u Dubaiju voze posebnim vozilom kako jadničak ne bi morao hodati u vlasništvu je poznatog TMZ Sportsa, a prikazuje kako Mayweatherova “karavana” sastavljena od dva VIP vozila prolazi po šoping centru u Dubaiju kao da je riječ o kakvom kralju, caru, vladaru...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To izgleda tako da je u prvom vozilu Money, dok iza njega sjede dvije prelijepe djevojke koje su također dio pratnje, a pored vozila hodaju osobe u TMT (The Money Team) majicama koje su vjerojatno dio osiguranja.

U drugom vozilu koje je iza njih nalaze se još nekoliko ljudi iz Moneyjeve ekipe, a paralelno s vozilima hoda očito zaposlenik šoping centra gurajući kolica sa svom luksuznom robom koju je slavni boksač kupio tog dana. U opisu videa stoji kako je Mayweather u Dubai Mallu tog dana potrošio više stotina tisuća dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo