ODAKLE SE ON SADA STVORIO? / Slavni MMA borac i jedan od najvećih svih vremena želi 'fajt' s Miočićem - 'Pobijedit ću ga'

Image
Foto: Profimedia

Trenutno je tek šesti izazivač i jako je dugo bio u lošoj formi, ali je u posljednja četiri meča upisao tri pobjede

3.9.2020.
14:01
Profimedia
VOYO logo

Otkako je po drugi put za redom Stipe Miočić obranio pojas prvaka teške kategorije UFC-a, ne prestaju nagađanja o njegovu sljedećem protivniku. Uglavnom se spominje Francis Ngannou, koji je na rang-ljestvici prvi izazivač, spominje se i Curtis Blaydes, koji je na drugi "contender", a većina navija za superokršaj protiv prvaka poluteške kategorije Jona Jonesa.

Image
DC OPRAO JONESA I REKAO TKO JE NJEGOV NAJVEĆI RIVAL: /

'Pa taj čovjek je vatrogasac, suprug i čovjek koji voli svoju obitelj...'

Image
DC OPRAO JONESA I REKAO TKO JE NJEGOV NAJVEĆI RIVAL: /

'Pa taj čovjek je vatrogasac, suprug i čovjek koji voli svoju obitelj...'

Jones je već počeo pritiskati UFC i stalno piše neke statuse na Twitteru u kojima objašnjava da je baš on taj koji mora dobiti priliku protiv Miočića, dok je Ngannou već pomalo "lud" jer mu organizacija ne dozvoljava revanš protiv Miočića iako je nanizao četiri spektakularne pobjede protiv najjačih boraca divizije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, svoju šansu želi i slavni MMA borac i jedan od najvećih u povijesti, Alistair Overeem. Overeem je trenutno tek šesti izazivač i jako je dugo bio u lošoj formi, ali je u posljednja četiri meča upisao tri pobjede i sada, uoči sraza s Augustom Sakaijem, misli da ako pobjedi zaslužuje priliku za naslov.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Dec 7, 2019; Washington, DC, USA; (Editors note: graphic injury) Alistair Overeem (red gloves) after his loss to Jairzinho Rozenstruik (not pictured) during UFC Fight Night at Capital One Arena., Image: 486951575, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

'Pobijedit ću ga'

Overeem je već imao priliku oduzeti Miočiću pojas prije četiri godine i tada ga je uspio srušiti na početku borbe, ali je na kraju Miočić preokrenuo meč i nokautirao Reema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve sam osvojio, osim UFC pojasa. Ako ćemo biti iskreni, vrijeme mi istječe. Mislim da mogu pobijediti likove u ovoj diviziji, mogu pobijediti Stipu, dokazao sam to prije četiri godine kada sam ga skoro pobijedio. Ako dobijem novu priliku, pobijedit ću ga", rekao je Overeem u najavi nove borbe protiv 29-godišnjeg Brazilca Augusta Sakaija.

"Zato je važno pobijediti i približiti se pojasu. Bolji sam od Sakija, iskusniji. Moram ga kazniti i iskoristiti prilike koje će mi se pružiti", naglasio je Reem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako bi mnogi vjerojatno voljeli vidjeti revanš protiv Overeema, do njega barem neko vrijeme neće doći jer postoji, kao što smo rekli, cijeli niz boraca koji zaslužuju priliku ispred Nizozemca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo