Deveta pobjeda El Animala / Od ovog se teško mogao obraniti: Pogledajte trenutak u kojem je Hrgović 'pokosio' Meksikanca

Image
Foto: Vijesti.hr

Najavljeno je kako bi Hrgović mogao nastupiti 7. prosinca u u Saudijskoj Arabiji u predborbi velikog revanša Anthonyja Joshue i Andyja Ruiza

25.8.2019.
9:20
Vijesti.hr
VOYO logo

Najbolji hrvatski profesionalni boksač Filip Hrgović (27 godina, skor 9-0) u nedjelju ujutro po hrvatskom vremen obranio je WBC internacionalni pojas protiv 26-godišnjeg Meksikanca Maria Heredije (16-7-1, 13 nokauta).

Hrgović je u borbu krenuo smireno i opušteno. Mario Heredia, Hrgovićev najozbiljniji protivnik u profesionalnoj karijeri do sad (48. teškaš svijeta prema BoxRecu), uzvraćao je na Filipove udarce svojim širokim krošeima, pokušajima očajnika koji protiv nadmoćnijeg borca traži svoj put za neki udarac, bombu kojom bi oštetio, uzdrmao protivnika. Sve je završilo nokautom u trećoj rundi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrgović je zadao opak udarac Meksikancu, pritisnuo ga uz rub dok je ovaj bespomoćno pao. 

Kako je to izgledalo, pogledajte u VIDEU!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavljeno je kako bi Hrgović mogao nastupiti 7. prosinca u u Saudijskoj Arabiji u predborbi velikog revanša Anthonyja Joshue i Andyja Ruiza. 

Upravo to su mu, kaže, obećali Eddie Hearn, šef promotorske kuće Matchroom, i Kalle Sauerland, koji se brinu o njegovoj karijeri. Hrgović kaže kako se tome jako veseli. Spreman je, kaže, za sve i za svakoga. "Daj mi najjačeg na svijetu! Daj mi neko ime, daj mi nekog opasnog. Potegni malo dublje u džep i daj mi nešto najbolje na svijetu. ad ću i ja biti najbolji. Spreman sam za sve, za svakoga. Kad god, sad ili poslije meča. Come on, baby!", poručio je Hrgović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimku meča pogledajte večeras nakon središnje informativne emisije RTL Danas u 19:15 sati. Nakon snimke meča slijedi analiza u kojoj će sudjelovati Filip Brkić, te uz velikog Željka Mavrovića još jedan domaći proslavljeni boksač, Stjepan Božić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo