NURMAGOMEDOV OSTAJE BEZ POJASA PRVAKA? / Habib šokirao fanove; 'Ovo je država gdje su droga i prostitucija dozvoljeni'

Image
Foto: AFP, Kirill KUDRYAVTSEV

'Savezna država Nevada je država gdje su droga, prostitucija i kockanje službeno dozvoljeni'

7.2.2019.
22:06
AFP, Kirill KUDRYAVTSEV
VOYO logo

Jedan od najdominantnijih UFC boraca današnjice, neprikosnoveni prvak u lakoj kategoriji Habib Nurmagomedov (27-0-0) potvrdio je kako će do kraja ustrajati u svojoj namjeri da se ne bori u najpoznatijem MMA oktogon sve dok ne budu mogli i njegovi kolege s jednogodišnjom suspenzijom. Uvjeren je kako će zbog toga UFC organizirati borbu za privremenog prvaka njegove kategorije, prenosi australski "The Fightershub".

Image
NEPOZNATI DETALJ KAOSA U LAS VEGASU: /

Habib umalo pretukao slavnog holivudskog glumca; pogledajte trenutak ludila

Image
NEPOZNATI DETALJ KAOSA U LAS VEGASU: /

Habib umalo pretukao slavnog holivudskog glumca; pogledajte trenutak ludila

Mogao se borbama vratiti u lipnju, ali...

UFC-ov prvak mogao se borbama vratiti u lipnju, ali je donio odluku od koje, kako kaže, neće odustati...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Savezna država Nevada je država gdje su droga, prostitucija i kockanje službeno dozvoljeni. Mislim da oni prvo trebaju poraditi malo na sebi. Što se tiče mog pojasa prvaka kojeg držim, bilo je boraca koji se nisu borili godinu i pol dana pa im je on ostao u vlasništvu, nisu im ga oduzimali. Ja sam spreman boriti se, komisija Nevade su oni koji su mi zabranili to”, rekao je Nurmagomedov za ruski Sportbox, tako ponovno potvrdivši da suspenziju svojim kolegama shvaća kao svoju osobnu i kako će ostati uz njih do kraja. Onda se u razgovoru okrenuo diviziji i onome što smatra da će se u njoj dogoditi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mislim kako će organizirati borbu za privremenog prvaka'

“Mislim kako će organizirati borbu za privremenog prvaka. Mogli bi to napraviti između Dustina Poiriera i Tonya Fergusona. Tko god pobijedi postati će privremeni prvak. Onda će se taj na kraju godine boriti protiv mene za pravi pojas. Nisam siguran što će se dogoditi, ali to mi izgleda kao najvjerojatnija situacija.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz UFC-a se još uvijek nisu oglasili, nisu iznijeli nikakvo svoje mišljenju po pitanju Habibovog stava zbog činjenice da se više neće boriti u Nevadi. A tamo je novac, tamo je najmanji porez i s razlogom UFC tamo odvodi svoje najveće borbe. Bit će zanimljivo vidjeti kako će šef UFC-a Dana White na ovo reagirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo