Play ponuda

Prekrasna Ena iz Primoštena raskošnim oblinama osvojila ring!

shimmer fallback

Only Men Stuff je izabrao svoju novu ring djevojku, i to ne bilo koju! Nova ring djevojka Hrvatske MMA lige je Playboyeva zečica Ena Milinović, poznatija kao Ena Friedrich.

12.4.2013.
11:58
Play ponuda

Ena je svojim raskošnim oblinama krasila izdanje hrvatskog Playboya za mjesec studeni 2012. godine, a sada će uljepšati treći event prvog kruga Hrvatske MMA lige ove subote u Ciboni.

No to ne znači da je potraga za najljepšom ring djevojkom završila, Only Men Stuff i dalje traga za 'dražesnim pupoljcima svibanjskim', te će ubrzo pozvati djevojke na prijavu, a potom i audiciju.

Ena ima 26 godina, a u Zagreb dolazi iz Primoštena. Magistrica je povijesti umjetnosti, a poslom modela, kako kaže, počela se baviti prije godinu dana iz puke znatiželje. Tvrdi da se ne boji predrasuda i uvijek ju je vodila želja za isprobavanjem novih stvari.

"Kada su mi ponudili da se slikam za hrvatsko izdanje Playboya to je za mene predstavljalo totalnu novost jer se nikad prije nisam okušala u ulozi modela. Veliki sam ljubitelj fotografije, a pogotovo erotske fotografije, pa sam pristala. Komentari su bili pozitivni, obitelj i prijatelji ugodno iznenađeni, a ja zadovoljna. Počašćena sam angažmanom u Hrvatskoj MMA ligi i ponosna što sam upravo ja izabrana", ispričala je Ena.

Play ponuda
Play ponuda