Prvaci nesložni / Ništa od velike borbe u teškoj kategoriji boksa, nisu se uspjeli dogovoriti oko novca!

Image
Foto: Instagram

Razgovori da Anthony Joshua odustane od revanša s Oleksandrom Usykom kako bi se on borio s Furyjem na rubu su propasti.

27.1.2022.
18:56
Instagram
VOYO logo

WBC prvak Tyson Fury i njegov kamp pregovarali su s Anthony Joshuom kako bi on predao svoje pravo za revanš s Oleksandrom Usykom. Cilj je bio dogovoriti borbu između Usyka i Furyja koja bi unificirala sve pojase teške kategorije.

Joshua i Usyk odmjerili su snage u rujnu u borbi koja je dobila ime "savršena oluja". Usyk je još 2019. tražio WBO status "obaveznog izazivača". Pregovori su bili dinamični, a skoro se dogodio i meč između Furyja te Joshue.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Fury je imao ugovornu obvezu za treći meč protiv Deontay Wildera, a Joshua je svoj fokus usmjerio na obaveznog izazivača - Usyka. Ukrajinac je jednoglasno pobijedio meč i uzeo sve Joshuine pojase. 

Propao san o britanskoj borbi za unificiranje pojaseva

Mnogi ljubitelji boksa nadali su se borbi između Tysona Furyja i Anthonyja Joshue za najveći ulog - unificiranje svih pojaseva teške kategorije. Ipak, Usyk je pomrsio te planove, ali promotori su dobili ideju da se Fury i Usyk bore za unifikaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Joshua bi u tom slučaju morao predati svoje pravo za revanš protiv Usyka, za koje mu je navodno ponuđeno 15 milijuna funti. Međutim, čini se da je pregovorima došao kraj.

"Dogovor je mrtav. Okrećemo se prema potencijalnim ponudama za meč Fury - White," rekao je Frank Warren, jedan od glavnih promotora Tysona Furyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo