NGANNOU OBJAVIO NOVI VIDEO S PRIPREMA: / Miočićevi fanovi mogli bi se uznemiriti, Predator izgleda i djeluje opako

Image

Malo više od dva tjedna preostalo je do borbe

11.3.2021.
16:04
VOYO logo

Svijet s nestrpljenjem čeka borbu između Francisa Ngannoua i Stipe Miočića. Ulog je naslov teškaškog UFC prvaka. Američki Hrvat u njoj će Miočić peti put u karijeri braniti pojas teške kategorije UFC-a, a nadamo se, eto, da će na ljeto imati prilike braniti i šesti put protiv Jonesa.

TREBA LI SE STIPE MIOČIĆ UMIROVITI? Postoji samo jedan savršen razlog da ode baš sada

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predator je uoči tog meča objavio snimku s priprema na kojoj se vidi koliko ozbiljno shvaća Miočića. Prije tri godine svladao ga je odlukom sudaca u meču u kojem je Miočić bio znatno bolji, ali od tada se štošta promijenilo kod obaju boraca.

Miočić je u međuvremenu odradio tri vrlo teška meča s Danielom Cormierom, gubio je pojas, zatim ga spektakularno vratio i potom obranio prošle godine, a od tada se nije borio. Ngannou je pak puno napredovao, doživio je još jedan poraz nakon Miočića, ali od tada do sad je nanizao samo pobjede i otprilike je dva puta opasniji nego što je bio onda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A da Miočića čeka možda i najveći izazov u karijeri pokazuju i snimke s priprema koje je objavio Predator.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledajte, stvarno sam puno toga naučio iz tog dvoboja. Iako sam bio na razini jednog meča za svjetsku titulu, i dalje je mojoj igri i mom iskustvu nedostajao određeni dio. Pitao bih se – ok, kako bi izgledala borba na tri runde? Zapravo, ušao sam u meč znajući da je ispred mene možda i pet rudni, a do tad nisam odradio ni u tri. Kako to izgleda? Kako se pripremiti za takvu borbu? Imao sam puno pitanja. A onda sam si nakon borbe rekao – ok, sada shvaćam”, rekao je nedavno Ngannou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo