Play ponuda

KATASTROFA / Neviđena panika i kaos u UFC-u! Propada najočekivaniji meč godine i to zbog neprofesionalnosti glavnog aktera?

Image
Foto: profimedia

Čečenac sa švedskom putovnicom, Khamzat Chimaev, ponio se izuzetno neprofesionalno

9.9.2022.
21:09
profimedia
Play ponuda

Možda i najočekivaniji UFC-ov event ove godine, UFC 279, trebao bi se održati u noći sa subote na nedjelju, ali pitanje je hoće li do njega doći, odnosno, hoće li na njemu nastupati glavne zvijezde priredbe.

Čečenac sa švedskom putovnicom, Khamzat Chimaev, ponio se izuzetno neprofesionalno i na vaganje je došao s, pazite sada, 3.4 kilograma više od dozvoljene granice za velter kategoriju. Njegov suparnik Nate Diaz bez problema je prošao vagu, ali Chimaev je s 80.97 kilograma baš gadno prekardašio gornju granicu i još se k tome smijuljio prilikom vaganja.

UFC inače tolerira do pola kilograma viška ako se ne radi o meču za titulu, ali ovdje o takvom izuzetku nema govora. Za sada se još ne zna kako će se situacija razviti, pitanje je hoće li Diaz pristati na meč s toliko teškim protivnikom, hoće li UFC uopće dati Chimaevu da nastupi s toliko kila, hoće li mu dati određene penale ili pak potražiti "short notice", no opet pitanje je tko bi bio toliko lud da prihvati meč par sati prije roka.

Play ponuda
Play ponuda