NEUGODNO IZNENAĐENJE ZA UFC: / Razočarani Miočić ne želi se boriti zbog škrtosti Dane Whitea

Image
Foto: AFP, Rey Del Rio

Veliki problemi za Danu Whitea i elitni UFC.

21.7.2017.
7:30
AFP, Rey Del Rio
VOYO logo

Teškaški prvak Stipe Miočić (34) ne želi stupiti u UFC Octagon sve dok mu predsjednik najelitnije organizacije slobodne borbe na svijetu Dana White ne ispuni obećanje i ne poboljša mu ugovor, javlja poznati borilački portal Bloodyelbow.

Unatoč tome što je na dobrom putu da pojas prvaka obrani i po treći uzastopni put, što nikad nikom u "kraljevskoj" teškoj kategoriji nije pošlo za rukom i time bi Miočić postao najveći UFC teškaš svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UFC-OVA POSLASTICA ZA KRAJ GODINE: Stipe Miočić brani naslov protiv bivšeg prvaka?

Škrti Dana White

Poznato je kako Dana White jako voli miris novca, a upravo zbog te svoje opsesivnosti prema dolarima i ostalim valutama nije bio baš pošten prema Miočiću.

Osim što mu dugo nije dao priliku za naslov UFC prvaka u teškoj kategoriji zato što Stipe nije marketinški isplativ (nije cirkusant poput, primjerice, Conora McGregora, a svojim normalnim ponašanjem ne privlači mase), White je ispao nepošten i nakon što je "naše gore list" osvojio pojas prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, MICHAEL COHEN
Image
Foto: AFP, MICHAEL COHEN

CIJELA AMERIKA BRUJI O NAJOPAKIJEM ČOVJEKU NA PLANETU: ‘On je nevjerojatan. Nokautira likove i čisti WC-e’

I dalje nema konstruktivnih razgovora oko poboljšanog ugovora

Bloodyelbow piše i kako je Miočićev menadžment jako razočaran jer od dvoboja protiv Juniora dos Santosa i dalje nema konstruktivnih razgovora oko Stipinog poboljšanog ugovora.

Prema njihovim riječima UFC prvak je u posljednja dva nastupa i posljednje dvije obrane titule, pazite sad ovo, zaradio manje od njegovih izazivača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je prema njima nedopustivo, stoga uopće ne žele razgovarati o sljedećem protivniku i sljedećem terminu nastupa prije nego što se riješe problemi s ugovorom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MMA LEGENDA PRIJETI PRVAKU: ‘Čut će me Stipe. Jedva čekam da mu pokažem što imam u ruci’

Još u siječnju je Miočić vrlo razočarano govorio o uvjetima pod kojima nastupa kao UFC prvak u teškoj kategoriji. Miočić je bio kazao kako se to treba promijeniti jer je činjenica da je Overeem zaradio više novca od njega u njihovoj zadnjoj borbi, što uistinu nije pošteno.

Miočić pristao odraditi borbu protiv Dos Santosa pod istim uvjetima uz - obećanje

"To je strašno. To definitivno moramo promijeniti. Nešto se mora promijeniti jer ovo nije pošteno”, tada je izjavio Stipe za MMA Hour.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, unatoč oštrim riječima Miočić je pristao odraditi dvoboj protiv Dos Santosa pod istim uvjetima uz obećanje da će se nakon te borbe razgovarati o boljim uvjetima.

Kako sada stvari stoje, o tome još uvijek nije bilo riječi. Stipe je, stoga, razočaran i ljut, a to nije dobra vijest za Danu Whitea i UFC. Pogotovo uz sve probleme koje trenutno imaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo