NASTALA VELIKA POBUNA PROTIV STIPE MIOČIĆA I UFC-A: / 'On je kriv za sve, vrijeme je da krenemo dalje'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Miočić se praktički bori jednom godišnje i njima je jednostavno predugo čekati na priliku protiv njega

17.4.2020.
10:27
Profimedia
VOYO logo

Iako je cijeli svijet sporta paraliziran zbog pandemije koronavirusa, UFC se i dalje opire svim instrukcijama i upozorenjima te planira održati novu priredbu 9. svibnja. Na još uvijek nepoznatoj lokaciji trebao bi se održati meč teškaša Francisa Ngannoua i Jairzinha Rozenstruika.

Pobjednik tog meča trebao bi se boriti za naslov prvaka teške kategorije i to protiv boljeg iz meča Stipe Miočića i Daniela Cormiera. No, tu se nazire problem jer nitko niti približno ne zna kada će se uopće održati treći uzastopni meč američkog Hrvata i Cormiera. Zbog toga su Rozenstruik i Nagannou izrazito nezadovoljni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miočić se praktički bori jednom godišnje i njima je jednostavno predugo čekati na priliku protiv njega pa tako traže da se uvede titula privremenog prvaka kako bi se njih dvojica, dvojica ponajboljih teškaša i nadolazećih zvijezda, imali za što boriti.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

August 14, 2019, Anaheim, California, USA: No. 1 UFC heavyweight Stipe Miocic during UFC 241 open-workouts at the Honda Center in Anaheim Wednesday, Aug. 14, 2019., Image: 465392323, License: Rights-managed, Restrictions: * Tabloid Rights Out *, Model Release: no, Credit line: Hans Gutknecht / Zuma Press / Profimedia

Pobuna protiv Miočića

"Što je bolje od borbe za titulu u velikom meču kakav je naš? Već je sam po sebi taj okršaj zanimljiv, a ako u to dodate da bude za titulu privremenog prvaka, bit će nam obojici zanimljivije. Jako želim borbu za titulu, a kada se dogodi bit ću spreman", poručio je Rozenstruik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Rozenstruik nadolazeća zvijezda sa savršenih deset od deset pobjeda u karijeri, Ngannou pak svoju priliku čeka već godinama, otkako je tijesno izgubio meč protiv Miočića.

"Teškaškoj diviziji je potrebna borba za naslov. Sve je stalo zbog trilogije Miočića i Cormiera, a ne znamo kada će se prvak vratiti. Neka barem postoji privremeni pojas prvaka. Mislim da teška divizija mora krenuti dalje", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govorilo se nedavno da bi borba Miočića i Cormiera mogla biti tek na jesen, ali opet to je bilo prije koronakrize. Puno je mečeva otkazano, odnosno odgođeno i tko zna kada će Miočić i Cormier doći na red.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo