Našao se div koji će razbiti Klička - Alistair Overeem!

Alistair Overeem drži titule prvaka u slobodnoj borbi i kick boxingu, ali malo tko bi pomislio da nabildani Nizozemac žplanira svojoj kolekciji pridodati i boksački pojas.

15.7.2011.
16:43
VOYO logo

U intervjuu koji je dao u Poljskoj, Overeem je najavio mogućnost prelaska u boksačke vode umjesto u UFC, ali tek nakon odlaska iz Strikeforcea. Nizozemac trenutno drži dvije titule u slobodnoj borbi (Strikeforce i Dream) te onu organizacije K-1.

Alistaira u ovom trenutku karijere jako privlači mogućnost borbe s Vladimirom Kličkom i osvajanje još jednog pojasa prvaka, te tvrdi da može naći dovoljno kvalitetne sparing partnere i spremiti se za taj podvig.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Definitivno me zanima boks, to je dio moje osobnosti. Uvijek tražim izazov. Bit će zanimljivo prijeći u boks i pretući najboljeg momka tamo. S mojim iskustvom u kick boxingu, siguran sam da mogu uspjeti i u boksu", rekao je Overeem, a osvrnuo se i na Fedora Emelianenka.

"Mislim da on više nije onaj stari. Izgubio je dvije borbe, dvaput je izbjegnuo borbu sa mnom, pokušao sam dvaput dogovoriti tu borbu u zadnjih godinu dana i oba puta su on i njegovi menažderi rekli 'ne'. Nakon toga sam jednostavno odlučio više ga ne zvati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačnu Overeemovu odluku saznat ćemo nakon završetka Strikeforceovog Grand Prixa u veljači 2012. godine.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201107110768006 arti-201106190128006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo