NAJTALENTIRANIJI UFC BORAC IKAD IMA ZASTRAŠUJUĆI PLAN: / Ovaj brutalni video to i potvrđuje

Image
Foto: AFP/Screenshot

'Mislim da će Jon sada nastaviti čistiti polutešku kategoriju. Nemam informaciju da je plan preseliti se u tešku diviziju'

9.1.2019.
8:29
AFP/Screenshot
VOYO logo

Mike Winklejohn, trener po mnogima možda i najtalentiranijeg MMA borca koji je ikad nastupio u UFC-u Jona Jonesa, kazao je u razgovoru za BJPenn.com kako se neće dogoditi, barem ne tako brzo, da Jones prijeđe u kraljevsku tešku kategoriju gdje je moguć čitav niz spektakularnih sudara i što javnost priželjkuje.

Image
PLJAČKAŠ SE NAMJERIO NA LIJEPU UFC BORKINJU PA DOBIO BATINE: /

Izgled njegovog lice sve govori o toj odluci

Image
PLJAČKAŠ SE NAMJERIO NA LIJEPU UFC BORKINJU PA DOBIO BATINE: /

Izgled njegovog lice sve govori o toj odluci

Jaka imena u kraljevskoj teškoj kategoriji

Tu su imena poput Stipe Miočića, Francisa Ngannoua, Caina Velasqueza, Derricka Lewisa i, naravno, Daniela Cormiera, čovjeka koji drži teškašku titulu i s kojim je u "ratu" na društvenim mrežama, a s kojim se dva puta borio. U oba puta je pobijedio, ali druga pobjeda mu je oduzeta i meč je proglašen bez pobjednika jer je Jones pao na doping testu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

"Ja kažem negdje u budućnosti. Negdje u budućem vremenu. Mislim da će Jon sada nastaviti čistiti polutešku kategoriju. Nemam informaciju da je plan preseliti se u tešku diviziju u ovom trenutku. Ovdje se sve radi o novcu i ispravnim mečevima u ispravnom trenutku. O svemu ovome će sigurno pričati Jon, njegovi treneri i njegovi menadžeri. U ovom trenutku smatram da će ostati u poluteškoj kategoriji, nastaviti će pobjeđivati i utjerivati strah u kosti svojim protivnicima. Sve je u novcu i pravim borbama. To je nešto o čemu će razgovarati Jon, njegov menadžer i tim”, objašnjava Winkeljohn i dodaje:

'Mislim da će dokazati da je najbolji P4P borac svijeta'

“Ne možete ni zamisliti koliko se Jones zaželio mečeva. To mu je i bio plan za vrijeme suspenzije. Uskočiti unutra i to napraviti. Evo, već se vratio treninzima nakon slavlja protiv Gustaffsona, to vam dovoljno govori koliko se Jones želi boriti, koliko mu je to nedostajalo. Svi se žele okušati protiv prvaka, tako da nikome ne možete zamjeriti što se nudi. Svi protivnici su izuzetno kvalitetni. A sada se čini da je Anthony Smith sljedeći na redu. Mislim da će pobijediti još jednim prekidom i dokazati da je najbolji P4P borac svijeta koji se vratio i uništava protivnike. Bit će sjajno”, izjavio je Winkeljohn i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Anthony je izuzetno borac koji posjeduje određene kvalitete'

“Anthony je borac koji posjeduje određene kvalitete i još k tome je izuzetno tvrd. Viđao sam kako je primao teške udarce i vraćao se kao pobjednik. To je jedan čvrst mladić, a osim toga sviđaju mi se i njegovi treneri. Mislim da ima jako dobar kamp i ovo će biti svakako sjajna borba”, dodaje poznati stručnjak.

Image
Image

INGLEWOOD, CA - DECEMBER 29: Jon Jones walks away after defeating Alexander Gustafsson of Sweden during a Light Heavyweight titlebout during the UFC 232 event inside The Forum on December 29, 2018 in Inglewood, California. Jones defeated Gustafsson by KO. Sean M. Haffey/Getty Images/AFP

Krajem prošle godine Jon Jones pobijedio je Alexandera Gustafssona i ponovno postao prvak poluteške kategorije. Mnogi misle kako u toj diviziji nema dostojnog protivnika, no možda se fanovi i prevare. Ne bi bilo prvi put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratnik nakon dopinga

Inače, povratnik u borbe nakon 19 mjeseci odsustva, na eventu UFC 232 u Las Vegasu Jones, meč protiv Gustaffsona odradio je taktički mudro, kontrolirao je distancu i svom suparniku nanosio štetu. Sve do trenutka dok ga nije bacio te laktovima i udarcima natjerao suca Mikea Beltrana da spasi švedskog borca koji je ovu titulu napadao treći put. Niti jednom nije uzeo pojas prvaka. Na omjeru je od osamnaest pobjeda i pet poraza.

Vrijedi i spomenuti kako se na You Tube kanalu pojavio i novi video Jona Jonesa, odnosno njegovih najboljih poteza do sad, ovog puta objavio ga je "12Combat" pod naslovom: "Najveći svih vremena". Video je u trajanju od 14:51 i uistinu je spektakularan. Posebno je impesivan dio gdje prikazuju njegove pokušaje i udarce laktovima, što je njegovo ubojito oružje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo