NAJPRLJAVIJI POTEZ GODINE: / Ujak prvaka uskočio u ring te podlo i brutalno nokautirao njegovog protivnika

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Ružan i rijetko viđen incident dogodio se nakon meča za IBF-ov privremeni pojas super srednje kategorije u Oxon Hillu u Marylandu gdje je Amerikanac Andre Dirrell osvojio naslov proteklog vikenda.

22.5.2017.
8:54
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Naime, Dirrell je pobijedio venecuelanskog boksača Josea Uzcateguija koji je diskvalificiran zbog udaranja nakon zvona, ali najprljaviji udarac pao je tek nakon meča.

JESTE LI IKAD VIDJELI OVAKO NEŠTO? Pogledajte brutalni nokaut mjeseca nakon kojeg je borac morao u bolnicu

Na kraju osme runde Uzcategui je pogodio Dirrella nakon kraja runde, a zbog ranijeg upozorenja, ovaj put je diskvalificiran, a Amerikanac proglašen pobjednikom. No, u ring je odmah uskočio Dirrellov ujak i član tima Leon Lawson koji je bijesan zbog ponašanja Uzcateguija iznenadio Venecuelanca snažnim i preciznim lijevim krošeom ravno u bradu, kojeg ovaj nije ni očekivao, javlja ugledni britanski Guardian.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko je kroše, koji je odsjeo u njegovu bradu, bio jak, najbolje govori izraz lica Josea Uzcateguija koji je ostao zatečen reakcijom Dirrellovog ujaka koji se očito prije bavio boksom. Po njegovim očima, vidi se kako je bio u nokautiran jer nije znao gdje se nalazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je policija odmah stigla po Lawsona koji je brže-bolje napustio dvoranu. Dirrell se ispričao svima zbog incidenta.

"Žao mi je zbig toga što je moj trener napravio. On je moja obitelj, moj ujak i bio je zabrinut. On pazi na mene, čuva me i voli. Molim vas da mu svi oprostite", izjavio je nakon incidenta Andre Dirrell.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo