NAJPOZNATIJI MMA NOVINAR OTVORIO JE OČI SVIMA U VEZI MIOČIĆA: / 'Svi skupa smo zaboravili jednu stvar, o tome nitko nije pričao...'

Image
Foto: Profimedia

Helwani je istaknuo i kako ne zna kakva će biti Stipina budućnost i je li spreman ponovo izazvati Ngannoua

29.3.2021.
11:11
Profimedia
VOYO logo

Stipe Miočić izgubio je UFC-ovu titulu prvaka u teškoj kategoriji mješovitih borilačkih vještina nakon što ga je u meču organiziranom u Las Vegasu Kamerunac Francis Ngannou nokautirao na početku druge runde.

Nakon borbe je svoju analizu dao najpoznatiji MMA novinar na svijetu Ariel Helwani. On je zapravo u svom tekstu za ugledni ESPN više govorio o svemu što je Stipe Miočić napravio prije nego je prepustio teškaški tron Francisu Ngannouu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi smo skupa zaboravili da je Stipe prije ove borbe imao čak tri meča protiv Cormiera, a nitko o tome nije pričao uoči ove borbe. Sjetite se koliko je Miočić štete pretrpio u te tri borbe. Cormier ga je nokautirao u prvoj borbi, gubio je u bodovima u drugoj borbi dok nije preokrenuo, a onda je išao u pet rundi s Cormierom u petoj borbi. Ne možeš jednostavno odšetati iz kaveza nakon što si se borio s jednim od najboljih boraca na svijetu i ne ostaviti jedan dio sebe u tom kavezu. Takve stvari promijene ti život i karijeru", objasnio je Helwani koji je naglasio da Stipe nije zvijezda poput drugih.

Image
OTKRIVENO KOLIKO SU MIOČIĆ I NGANNOU ZARADILI OD BORBE: /

Stipe je, unatoč porazu, dobio puno više novca od Kamerunca

Image
OTKRIVENO KOLIKO SU MIOČIĆ I NGANNOU ZARADILI OD BORBE: /

Stipe je, unatoč porazu, dobio puno više novca od Kamerunca

Zaslužio treću borbu

"On ne voli svjetla neona, ne voli baš medije ni sve popratne događaje koji idu uz borbe za naslov prvaka. On je jednostavan čovjek, radnik koji je postao najveći UFC-ov teškaš svih vremena."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Helwani je istaknuo i kako ne zna kakva će biti Stipina budućnost i je li spreman ponovo izazvati Ngannoua.

"U kolovozu će navršiti 39 godina. Ne znam je li ovo bila njegova posljednja borba. Hoće li odmah izazvati Ngannoua na treću borbu? Teško, ali sigurno je to zaslužio", zaključuje Helwani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo