NAJMOĆNIJI ČOVJEK U SVIJETU BOKSA POSLAO HRGOVIĆU PORUKU: / Pogledajte što je napisao uoči spektakla u Meksiku

Image
Foto: Screenshot

Deveti put u profesionalnoj karijeri ulazi u ring

23.8.2019.
13:36
Screenshot
VOYO logo

Najboljeg hrvatskog boksača Filipa Hrgovića u ranim nedjeljnim satima, točnije u 4 sata, u Meksiku očekuje meč s domaćim borcem MarijomHeredijom. Pripreme za tu borbu su gotove. U četvtrtak je odradio otvoreni trening i presicu, a u petak ga još čeka službeno vaganje nakon čega će brojiti sate do ulaska u ring.

Image
HRGOVIĆ NAPRAVIO SHOW U MEKSIKU: /

Pogledajte reakciju El Animala kad su izgovorili njegovo ime, a evo i što je rekao za sombrero

Image
HRGOVIĆ NAPRAVIO SHOW U MEKSIKU: /

Pogledajte reakciju El Animala kad su izgovorili njegovo ime, a evo i što je rekao za sombrero

"Sjajno je biti ovdje. Stigao sam sa sombrerom ne kako bih se rugao, nego kako bih iskazao poštovanje vašoj zemlji. Kao boksač poštujem Meksiko jer je dao toliko legendi i sjajnih boksača poput Moralesa, Barrere, Chaveza, Alvareza. Ti ljudi su moji heroji. Želim zahvaliti promotorima koji su mi dali ovu priliku. Bit će to pravi šou. Želim zahvaliti treneru Diazu koji me pripremio na ovu borbu i ostalim članovima svog stožera. Želim zahvaliti Herediju na prihvaćanju ovog izazova. Bit će to sjajna borba u subotu", rekao je Hrgović uoči borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi susret

Prije presice borci su se prvi put sreli oči u oči. Bilo je to na otvorenom treningu. Dok se Hrgović predstavljao meksičkoj publici Heredia ja sve pratio pored ringa. Kada je hrvatski prvak završio trening pao je i prvi kontakt. Heredia je smirivao zaštitare pokazujući kako samo želi pozdraviti Hrgovića kojem dobrodošlica baš i nije najbolje sjela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što me imaš pozdravljati? Pozdravi me poslije meča. Ne sviđaju mi se borci koji se puno pozdravljaju. On je tu da mi skine glavu, ja sam tu da mu skinem glavu... ", rekao je Hrgović.

Oglasio se na Instagramu

Nakon presice Hrgović se oglasio na Instagramu gdje je obavijestio fanove da je još samo preostalo vaganje. Na njegovu objavu reagirao je najmoćniji čovjek u svijetu boksa u ovom trenutku, promotor EddieHearn, s kojim Hrgović surađuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Viva El Animal!", napisao mu je, na što je Hrvat odgovorio u istom tonu "Viva la Mexico“.

Meč Hrgović vs Heredia gledajte uživo u nedjelju od 4 sata na RTL-u i na RTLplayu. Ne propustite reprizu i studijsku emisiju u nedjelju od 19.30 na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo