NAJBOLJU RUNDU 2018. U MMA ODRADIO JE MIOČIĆ: / Američko-hrvatski borac dobio krasno priznanje za meč protiv Predatora

Image
Foto: AFP

Lijepo priznanje za Stipu Miočića

3.1.2019.
18:50
AFP
VOYO logo

'Stipe Miočić nije dobio šansu revanširati se Danielu Cormieru u 2018. godini, no utjeha mu može barem biti da je u izboru slavnog reportera Ariela Helwanija (Helwani Nose Awards) osvojio nagradu za najbolju rundu 2018. godine u MMA sportu', navodi portal Fightsite.

A najbolju rundu Miočić je odradio sa 'suvlasnikom' nagrade, francusko-kamerunskim borcem Francisom Ngannouom kojeg je svladao jednoglasnom odlukom sudaca nakon pet nemilosrdnih rundi koliko je trajalo njihovo sučeljavanje u borbi za pojas UFC-ovog teškaškog prvaka. Stipe je u tom siječanjskom meču pojas i obranio, a runda koja je impresionirala sve jest prva runda te borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvala na Instagramu

"Hvala svim mojim fanovima, Arielu Helwaniju i ESPN-u. Ne mogu dočekati što će mi 2019. donijeti", prokomentirao je Miočić priznanje na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Meč protiv Ngannoua bio je pretposljednji Miočićev u karijeri, a obranio je po rekordni treći put pojas u UFC-ovoj kraljevskoj kategoriji. Posljednja borba bila mu je ona protiv Daniela Cormiera u kojoj je naslov i predao. Otad se – ne svojom voljom – nije borio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo