NAJBOLJE IZ REGIJE: / Ovi brutalni nokauti i submissioni obilježili su 2017. godinu

Image
Foto: Screenshot

Ove godine FFC rosteru su se priključili sjajni borci, a vidjeli smo i uspješne debije mladih nadolazećih zvijezda.

27.12.2017.
23:30
Screenshot
VOYO logo

S obzirom na to da se bliži kraj 2017. godine, Final Fight Championship promocija je objavila kompilaciju najboljih trenutaka koji su obilježili ovu godinu. Najjača regionalna borilačka promocija u 2017. godini je održala ukupno 18 kickboxing mečeva, 17 MMA borbi i dva profesionalna boksačka meča. A godinu su obilježile i promjene u samom vrhu kickboxing ljestvice.

Prvi dvostruki prvak

Samo Petje postao je prvi dvostruki prvak u povijesti FFC-a, Andi Vrtačić novi je prvak srednje kategorije, dok je Mladen Brestovac i dalje neporažen i u svom vlasništvu drži titulu prvaka teške kategorije. 2017. je bila uspješna za MMA prvake - Luka Jelčić, Darko Stošić i Filip Pejić uspješno su obranili svoje pojaseve dominantnim pobjedama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, ove godine FFC rosteru su se priključili sjajni borci, a vidjeli smo i uspješne debije mladih nadolazećih zvijezda kao i prvu MMA borbu u bantam kategoriji. Atraktivni mečevi, novi okrunjeni prvaci, sjajni nokauti i submissioni obilježili su proteklu godinu. A najbolje od njih pogledajte u FFC presjeku 2017. godine!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo