Boksačka večer na RTL-u / Najbolja hrvatska boksačica spremna za spektakl u Areni i obranu titule: 'U najboljoj sam formi'

Ivana Habazin misli ozbiljno. Sparing protiv trojice boksača jer meč karijere u zagrebačkoj Areni je sve bliže. Boksači se izmjenjuju, Ivana ostaje i niže runde

28.8.2018.
20:15
VOYO logo

Još je samo 11 dana ostalo do velikog boksačkog spektakla u zagrebačkoj Areni koji vam ekskluzivno donosi RTL. U bogatoj večeri Filip Hrgović lovi svoj prvi profesionalni naslov, a prije njega u ring će Ivana Habazin koja brani svjetsku IBO titulu.

Nakon dva mjeseca priprema u Južnoj Africi, Habazin se vratila u Hrvatsku i poručila - spremnija sam nego ikad, a to će biti najveći boksački spektakl priređen u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivana Habazin misli ozbiljno. Sparing protiv trojice boksača jer meč karijere u zagrebačkoj Areni sve je bliže. Boksači se izmjenjuju, Ivana ostaje i niže runde.

"Mislim da sam dosad u najboljoj formi", istaknut će. Kako i neće, dva mjeseca trenirala je u Južnoafričkoj Republici, ima novog trenera, legendu James Ali Bashira koji je trenirao i velikog Vladimira Klička. Trener joj u Hrvatsku dolazi za nekoliko dana, a do tada, upute dijeli preko videopoziva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najbitnije od svega mi je da on to gleda. Jer u drugom slučaju odmah kaže što treba popraviti, on to vidi. Dok radiš s njim dok vidiš kakvu on sad strast ima s obzirom da je u tome već cijeli svoj život i koliko godina ima - tjera te da voliš boks ponovno", ispričala nam je Ivana, svjetska prvakinja po IBO verziji.

A Ivana boks voli još više otkako je prije pet mjeseci u Beču osvojila svoj drugi naslov - svjetski IBO pojas. Sada je čeka najveća pozornica, 15 tisuća domaćih navijača u zagrebačkoj Areni, obrana tog naslova protiv iskusne boksačice iz Gane - Gifty Amanua Ankre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posebno zadnji mjeseci baš i nisu bili lagani jer naravno u mom slučaju se uvijek mora događati svašta i gore i dolje i da misliš da nema više izlaza, ali na kraju najveća mi je čast zapravo boksati ovdje zbog svih tih ljudi koji su hodali uz mene u svim tim situacijama sve te godine i jednostavno mislim da je to motivacija. Koliko god će biti pritisak, ali taj pritisak ću iskoristiti da bude motivacija, vjerujem da ću pobijediti i to je to", kazala nam je Habazin.

Ivana Habazin je samo dio spektakla. Predborba Filipu Hrgoviću koji lovi svoj prvi naslov, interkontinentalni WBC. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Filip je sada u ulaznoj putanjii, ja ću boksati, naši svi boksači, poput Josipa Bepa Filipija. To će biti odlični mečevi, mislim da je to najveći boksački spektakl ikad sad u hrvatskoj povijesti", smatra Ivana.

Budite i vi dio tog spektakla. Uživo u Areni ili ekskluzivno na RTL-u za samo 11 dana, 8. rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo