NAJBIZARNIJA OZLJEDA IKAD? / Nokautirao suparnika pa krenuo u slavlje koje zbog boli neće nikad zaboraviti

Image
Foto: Screenshot

"Mogao bih te ili poljubiti ili išamarati", riječi su koje mu je poslije viđenog uputio trener

21.11.2018.
11:22
Screenshot
VOYO logo

Amaterski MMA borac iz Ujedinjenog Kraljevstva Jack Culshaw našao se u središtu pažnje zaljubljenika u borbe nakon što je objavljena snimka njegovog nokauta. Ipak, nije ga završetak borbe proslavio već ono što se dogodilo nakon što je slavio u ogledu protiv Zaka Edwardsa.

Culshaw je krenuo u burnu proslavu pobjede pa se popeo na ogradu kaveza ne bi li sa svima podijelio trenutak sreće, samo da bi koju sekundu kasnije propustio amortizirati udarac pri doskoku s nje zbog čega je ozlijedio oba koljena, pretpostavka je liječnika koju prenosi portal mmafighting.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaki publicitet je dobar

Liječnici pretpostavljaju da su godine trčanja i treninga s utezima oslabile njegova koljena pa je došlo do ozljede zbog koje će morati otkazati već zakazanu borbu za sljedeći vikend.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogao bih te ili poljubiti ili išamarati", riječi su koje mu je poslije viđenog uputio trener Neil Wain, potvrdio je nesretni borac koji uživa u novootkrivenoj slavi.

"Iskreno, sviđa mi se. Ljudi će me ovako bolje upoznati, zapamtiti moje ime, a možda se onda javi još sponzora. Moje se ime širi, a za mene je svaki publicitet dobar."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo