NAIŠAO NA LUĐAKA POPUT SEBE! McGregor primio zastrašujuću prijetnju: / 'Odgrist ću ti glavu i pljuvati krv po oktogonu'

Image
Foto: AFP

UFC-ov prvak u velter kategoriji Tyron Woodley izazvao je najveću UFC zvijezdu Conora McGregora i ponudio mu borbu pred njegovim navijačima u Dublinu.

24.12.2016.
16:18
AFP
VOYO logo

Conor je poznat kao jedan od najbahatijih UFC boraca koji svojim izjavama i istupima zabavlja javnost.

IRAC BACIO RUKAVICU U LICE SLAVNOM BOKSAČU: ‘Dobio sam dozvolu za borbu, gdje se skrivaš’

No, čini se da je ovog puta naišao na sebi ravnog. Naime, McGregor se"zakačio" s UFC prvakom u velteru Tyronom Wodleyem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

McGregor poručio kako će osvojiti sve UFC pojase

Sve je počelo uoči povijesnog UFC 205 eventa u New Yorku kad je "ludi Irac" kazao da će uzeti sve UFC pojase, bez obzira u kojoj se diviziji borio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wodley ga je bocnuo putem Twittera, a onda su se sljedećeg jutra oboje sreli na vaganju uoči spektakla u Madison Square Gardenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Woodley optužio McGregora za glumu

McGregoru se nikako nije svidjelo to što ga je Woodley optužio za lažnu agresiju (čitaj glumu) u situaciji kad je na presici uoči eventa stolicom napao svog protivnika na UFC 205 Eddiea Alvareza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na vaganju su razmijenjivali "mrke poglede", na što mu je Woodley u jednom trenutku bahato dobacio "Što ima?".

Image
Image

Konfrotacija na vaganju uoči UFC 205 eventa

McGregor mu je odgovorio bahatim tonom i došlo je do verbalnog sukoba. Kasnije tog dana, Irac mu je na Twitteru napisao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Twitter kujo nećeš ti napraviti ništa".

'Kujo'

Amerikanac je poludio na to, odgovorivši da je bolje da se fokusira na borbu protiv Alvareza, da se tako razgovara s nekim drugim i da ga nikad više ne zove kujom. Naravno, McGregor mu je ponovno na Twitter napisao da je kuja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga je Woodley objasnio kako je drugačije biti prvak u velteru nego primjerice u perolakoj kategoriji u kojoj je McGregoru oduzet pojas i u lakoj kategoriji čiji pojas je u rukama Conora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Možemo to učiniti i u Irskoj, Dublinu, ali i iza White Castlea'

Priča je završila tako da mu je Amerikanac ponudio borbu i poručio mu da "ili neka se bori, ili neka začepi usta".

"Ako to želi, Conor to može i dobiti. On zna kako stupiti u kontakt s Danom, on zna kako pripremiti ugovor, ali i on se zapravo ne želi boriti. Pri tome ne govorim da bi on trebao imati želju za ovu borbom jer ja ipak nisam neki mali lik. Ja nisam Nate Diaz. Nate nije velteraš i on se nije dobro proveo u velteru jer je jednostavno bio premalen za kategoriji u kojoj ima nekoliko pravih gorila. No ako želiš to odraditi s lavom i pri tome ostati bez glave koju ću ti odgristi, a zatim i pljuvati tvoju krv po cijelom oktogonu, dok ti s tom šašavom tetovažom tigra izgledaš kao klaun s klaunom na prsima, mi to možemo napraviti", poručio je Woodley McGregoru, prenosi Complex.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možemo to učiniti i u Irskoj, Dublinu, ali i iza White Castlea (fast food restoran, op.a.). Meni je svejedno. Ako se želiš potući, ako želiš zaraditi ovaj novac, onda ajmo to učiniti. Ako pak ne želiš, onda začepi usta", poručio je Woodley McGregoru putem videa na svom YouTube kanalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo