VIDEO: / Cro Cop ne može vjerovati kakvu su glupost napravili Mir i ekipa

Sati nas dijele od novog meča Mirka Filipovića, koji će se u Moskvi na eventu Legend 2 boriti protiv Rusa Alekseja Oleinika.

8.11.2013.
10:02
VOYO logo

Mirko Filipović broji sate do novog meča i to protiv domaćeg borca Alekseja Oleinika usred Moskve. Sve je spremno za spektakl, borci su još u četvrtak odradili službeno vaganje, a nakon toga i presicu.

Mirko je čak osam kilograma lakši od Oleinika, ali sudeći po izjavama na novinskoj konferenciji, nije nimalo impresioniran protivnikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predugo sam u ovom sportu da bih trebao neke posebne pripreme za bilo koga. Možda da radim, ne znam, s nekim ekstremnim, ekstremnim specijalistom za parter poput Werduma i tako. Znam da je moj protivnik po vokaciji parteraš, ali ja sam spreman. Dugo sam u ovom sportu i sam sam parteraš. Jedino mi je žao je što sam se spremao za Emelianenka, da njemu pružim revanš, ali evo, prihvatio sam novog protivnika. Spreman sam kondicijski, a to je najvažnije u mom poslu", zaključio je Mirko.

//www.youtube.com/embed/ElhIcJE6cFQ

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, puno zanimljivije izjave dao je nakon presice u svojoj hotelskoj sobi, ravno iz kreveta. Ekskluzivni intervju 'S Cro Copom u krevetu' snimio je i napravio Mirkov prijatelj, bivši boksač Stipe Drviš, a netko ga je već postavio na YouTube. Filipoviću je posebno zasmetalo neprofeisonalno ponašanje boraca iz UFC-a, koji su u Moskvi, kaže, praktički promorirali konkurentsku organizaciju Legend.

Kako se Mirko osjeća prije meča i što mu je jako zasmetalo u ponašanju drugih boraca, legendi UFC-a koji su stigli u Moskvu, saznajte iz prve ruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/FouPcS_ynxM

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo