NA POVRŠINU ISPLIVALA ŠOKANTNA UVREDA KOJA JE RAZLOG HABIBOVOM LUDILU: / Evo zašto je Rus potpuno izgubio kontrolu

Image
Foto: AFP/Screenshot

Dillon Danis je rekao Habibu 'je*eni muslimanski štakoru'

10.10.2018.
9:05
AFP/Screenshot
VOYO logo

Ne stišavaju se strasti oko UFC 229 eventa u Las Vegasu, koji nije ponudio samo borbu između Habiba Nurmagomedova i Conora McGregora, već i kaos koji je nastao nakon nje. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u moru informacija, rasprava i priča o ovom događaju koje se pojavljuju, treći dan nakon borbe pojavila se još jedna o kojoj pišu američki mediji, točnije TMZ. McGregorov trener za jiu-jitsu Dillon Danis rekao je ruskom borcu "je*eni muslimanski štakoru", da bi nakon toga sve negirali iz Conorovog tima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinari TMZ-a 'pronjuškali'

Iako, novinari spomenutog američkog medija nisu ništa prepustili slučaju, malo su "pronjuškali" i doznali povod Habibovom preskakanju ograde i mahnitom pohodu na Danisa, koji su spriječile udružene snage policije, redara, službenog osoblja i gledatelja. Nakon što se sve smirilo u T-Mobile Areni, iz Dillanovog i McGregorovog tima poručili su kako Dillan "ni u kojem slučaju nije izrekao takvu uvredu na Habibov račun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Trudio se da ga čuju kako vrijeđa Habiba'

Međutim, TMZ ističe kako su njihovi novinari osobno razgovarali s pojedincima iz publike i više njih je kazalo kako se Danis "trudio da ga se čuje kad je vikao uvrede na Habibov račun". Nakon velike pobjede Nurmagomedova nad McGregorom došlo je do incidenta koji su inicirali ovaj ruski borac i član suparničkog tima Dillon Danis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POTPUNI KAOS U LAS VEGASU: Khabib izgubio kontrolu nakon pobjede, preskočio kavez i izazvao masovnu tučnjavu

Nakon što je Irac predao meč u četvrtoj rundi, Habib je trebao dobiti pojas i reći nekoliko rečenica, međutim on je preskočio kavez da bi se potukao s McGregorovim trenerom Danisom.

Kaos se nastavio kada se član Habibovog tima popeo preko ograde u Octagon i udario McGregora. Rus se poslije vratio u kavez, ali mu pojas nije uručen. Uz pratnju osiguranja otišao je u svlačionicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo