MMA BORAC UBIJEN DOK JE SMIRIVAO SUKOB, NJEGOV BRAT VOJNIK KRVAVO SE OSVETIO: / Nezapamćena tragedija u Rusiji

Image

Alan Khadziev ubijen, uslijedila osveta njegova brata koja se pretvorila u još jednu tragediju

24.3.2021.
11:19
VOYO logo

Ruski MMA borac Alan Khadziev izboden je nožem u svađi u restoranu u Mozdoku u sjevernoj Osetiji, prije nego što je brat borca navodno ubio osumnjičenog napadača kao odgovor, javlja ruski RT.Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prepirka prerasla u sukob i tragediju

Tragedija koja je potresla tamošnju javnost se dogodio u utorak navečer u restoranu ‘Vegas’ kamo je 31-godišnji borac otišao s bratom. Iz zasad nepoznatih razloga, navodno je prepirka između nekoliko posjetitelja prerasla u borbu, tučnjavu, a Khadziev je navodno pokušao razdvojiti strane koje su bile u sukobu. Znači, smirivao je sukob ali nažalost onda je proboden nožem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tragičnom razvoju događaja, borac je dobio ubodnu ranu u srce nakon što ga je muškarac napao. Khadziev je prebačen u lokalnu bolnicu gdje je usprkos pokušajima liječnika da mu spasu život preminuo od ozljeda.

Brat u osvetničkom pohodu

Prema nepotvrđenim izvještajima, nakon incidenta brat Khadziev napao je osumnjičenika u osvetničkom pohodu, a koji je također umro od svojih ozljeda. Sve se pretvorilo u tragediju kakva se ne pamti u tom dijelu Rusije. Pokrenut je kazneni postupak dok je uključen i lokalni vojni istražni odjel jer je Khadziev brat navodno vojnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šef ruske regije Mozdok Oleg Khabalov potvrdio je sportaševu smrt putem objave na Instagramu izražavajući sućut obitelji Khadziev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kakav je to sjajan momak bio! Tek sam jučer razgovarao s njim ... kako se to moglo dogoditi? Iskreno sućut svim njegovim prijateljima i rođacima. U životu je mogao učiniti mnogo dobrih stvari! " napisao je.

Dvostruki svjetski prvak u Full Contact Fightingu

Khadziev je dvostruki svjetski prvak u Full Contact Fightingu, to je naslov koji dodjeljuje Međunarodna federacija borbe u punom kontaktu (full kontaktu) i MMA sa sjedištem u Rusiji (IF FCF-MMA). Također se natjecao u bare knuckle borbama...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik MMA federacije Sjeverne Osetije Ibragim Tibilov rekao je da je Khadziev otputovao u Mozdok na ceremoniju vjenčanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Došao je iz Moskve kako bi sa suprugom obavio ceremoniju vjenčanja. Prijatelji su ga pozvali u restoran. Tu se dogodila tučnjava tijekom koje je Alan, koji je pokušavao razdvojiti borce, uboden ravno u njegovo srce i umro. "

Khadziev se nedavno mogao vidjeti kako se natječe u videu ispod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo