Mirko Filipović zaradio pravo bogatstvo!

Bila je to najljepša večer u karijeri Mirka Filipovića. U 38.

16.3.2013.
11:32
VOYO logo

Prvi K-1 World Grand Prix održan izvan Japana se odužio, ali se isplatilo. Mirko Filipović je u šest sati spektakla u Areni odlukom sudaca pobijedio tri protivnika - ogromnog Amerikanca Jarrela Millera i Ukrajinca Pavela Žuravljeva, da bi u dramatičnom finalu slomio i moćnog Nizozemca surinamskog porijekla Ismaela Londta.

"Želim se zahvaliti svima na ovoj prekrasnoj podršci kakvu nikad nisam imao ni u svojim najboljim danima u Japanu. Ispunio mi se dječački san. Hvala Orsatu Zovku, Stipi Drvišu, Mariju Mlinariću, cijeloj ekipi...", drhtao je od zadovoljstva Filipović nakon tri teške pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I šta da vam kažem, ovo je kruna moje karijere. Došao sam kao otpisan, a na kraju sam ispao pobjednik. Što da vam kažem, sretan sam!", zaključio je Mirko.

Osim pojasa prvaka, osvojio je i 4,6 milijuna kuna, koliko je otprilike zaradio i za borbu protiv Franka Mira u UFC-u 2010.godine godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na presici pred novinarima ponijeli su ga osjećaji...

"Ne znam hoću li nastaviti, sjesti ću i vidjeti sa svojom obitelji, jer njima to teško pada. Obitelj mi danas nije bila tu, nisam smio riskirati da me pred njima iznesu na nosilima, a i to se moglo dogoditi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prokomentirao je Mirko i svoj nešto lošiji nastup u prvoj borbi protiv Millera.

"Prva borba na ovakvom turniru uvijek je najteža. U njoj sam bio malo krut, no to je i razumljivo je sam osjećao vleiki pritisak domaćeg terena. U drugoj, protiv Žuravljeva, već sam radio puno mekše. Bio sam oprezan, turnirski je sistem, nisam smio napraviti niti jednu pogrešku. Bio me strah da se ne ozlijedim pa da ne mogu nastupiti u sljedećoj borbi i zato sam i reducirao nožne udarce da ne bi bilo hematoma. Jer, tko ne može hodati, taj se ne može niti boriti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je Cro Cop dao veliki kompliment surinamskom Nizozemcu Ismaelu Londtu, kojeg je u drugoj rundi finalne borbe srušio high-kickom i tako usmjerio tijek meča.

"Nikada sa snažnijim čovjekom nisam bio u klinču. Teško dišem pa mi je možda puklo i rebro, primio sam puno udaraca koljenom. No, sve sam izdržao zahvaljujući sjajnoj kondicijskoj pripremi. Neki su me zlobnici već spremili u grob i zbog njih mi je drago da sam uspio osvojiti turnir", prenosi Večernji Mirkove riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Pazi, nokaut!

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo