MIRKO FILIPOVIĆ ZABRINUO SVOJE NAVIJAČE: / Snimka koju je pustio u javnost popraćena je lavinom komentara

Image
Foto: PIXSELL

Njegovi štovatelji šalju mu poruke upozorenja

6.4.2019.
12:59
PIXSELL
VOYO logo

Početkom ožujka legendarni hrvatski borav Mirko Cro Cop Filipović javno je objavio da prekida karijeru objasnivši pritom i da je tjedan dana ranije pretrpio moždani udar. Ozbiljnost situacije pojasnio je i na svom profilu na Facebooku putem kojega često komunicira sa svojim navijačima.

"Dragi prijatelji, vjerujem da već manje više svi znate da je moja zadnja borba bila i posljednja u mojoj karijeri! To sam više puta govorio i opet se vraćao u borbe jer je to bilo jače od mene, ali ovo sada je konačno zbogom! U ponedjeljak sam na jutarnjem treningu tijekom jedne vježbe doživio puknuće vene u vratu i imao izljev krvi u mozak odnosno mozdani udar! Odmah sam hospitaliziran, a imao sam i jako puno sreće u svemu tome jer sam mogao u boljoj varijanti ostati mrtav na licu mjesta a u goroj paraliziran i izdeformiran. Moždani udar je posljedica ozljede na treningu i nema veze s borbama kako će neki sigurno zaključiti", napisao je tada među ostalime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karijera je gotova, to je jasno

Više je puta nakon toga Filipović ponovio da je njegova karijera stigla svome kraju, rekao je i 'mogu se kockati s koljenom i nečim drugim, ali s mozgom ne' pobravši pritom i poruke ohrabrenja i podrške vojske svojih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ista ona javila se i nakon objave njegova posljednjeg videa na Facebooku, premda se ne može točno reći kad je on snimljen. I dok neki šalju poruke upozorenja, a drugi shvaćaju da on bez toga ne može, ima ih i onih koji idu predaleko s pitanjima hoće li se opet boriti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo