CRO COP UMALO ŽRTVA VELIKE PREVARE: / 'Danas sam doživio mučki pokušaj napada na moj lik i djelo'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Legendarni hrvatski MMA borac Mirko Cro Cop Filipović odnio je još jednu veliku pobjedu u svojem životu.

14.10.2016.
19:17
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

No, ovog puta ne na sportskom borilištu protiv borca nego protiv Davora Jurkotića i sjajne ekipe iz emisije 'U zdrav mozak'. koja je dosad uspjela preveslati bezbroj poznatih Hrvata. Ali u petak je doživjela - nokaut od Filipovića.

Zanimljiv pokušaj

Naime, Cro Cop je trebao biti nova 'žrtva', no Filipović je shvatio o čemu se radi i poručio je Jurkotiću i ekipi "Uzalud vam trud svirači". Sve je, naravno, otkrio putem svojeg Facebook profila. Dakle, situacija je bila sljedeća: Mirko je sav nervozan tražio parking u centru Zagreba kad mu je zazvonio mobitel. I tu priča počinje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas sam doživio mučki pokušaj napada na moj lik i djelo koji sam naravno odbio s pola snage. Tražim parking u centru jer kasnim na sastanak kad zvoni mobitel s nepoznatim brojem", piše Cro Cop na Facebooku i nastavlja:

Image
Foto: Dalibor Urukalović / PIXSELL
Image
Foto: Dalibor Urukalović / PIXSELL

Mirko Filipović

'Inače se ne javljam na nepoznat broj, ali...'

"Inače se ne javljam na nepoznat broj. Veli Belma Đomba ovdje, da me treba privatno. Ja lud k'o šiba. Rekao gdje me sad nadje, kaže ona broj joj dao Stipe Drviš. Upali se alarm jer Stipe Drviš ni mrtav nebi dao nekom moj broj (eventualno Adriani Limi) i to ne zato jer me voli, cijeni i poštuje već zato jer zna da bi ga odrao od batina. I nešto ova počne drobit kako bi njen muž Mirza, naš legendarni rukometaš, htio samnom u Japan za novu godinu. Ali ga je sram pitati!? I jel mi ga može dati na telefon. Meni nervoza raste, ne mogu naći parking, a ova me pila. Kad evo 'Mirze': Gdje si legendo, bla bla, htio bi u Japan, bla bla, imam problema u braku bla bla. Jesam mozda čitao? Rekoh ne čitam ti ja takve stvari i da bi volio doći na moj trening da spariramo malo. On mene bam bam, ja njega bam bam.. i pustio bi ja 'Mirzu' još da priča ali morao sam ići iz auta, a i bio sam neki nervozan pa sam samo rekao 'Jurkotiću napuši se k.....", otkrio je Mirko na svojem Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo