ČEKA NAS UFC SPEKTAKL / Miočića čeka najveća borba u karijeri. Šef UFC-a potvrdio meč s ikonom MMA-a: 'Stipe je već prihvatio'

Image
Foto: Profimedia

Može čekati na rasplet s Ngannouom, Lewisom i Ganeom ili može prihvatiti borbu s Miočićem

5.8.2021.
12:23
Profimedia
VOYO logo

Otkako je Francis Ngannou u ožujku pobijedio Stipu Miočića i uzeo mu pojas teškaškog prvaka UFC-a, u toj kategoriji vlada pravi kaos. Miočić je odmah zatražio revanš, ali u redu za izazov stoje i Derrick Lewis, pa onda i Jon Jones koji se prošle godine prebacio iz poluteške u tešku kategoriju, a nedavno se tu pojavio i Ciryl Gane koji se silovito probio po ljestvici i želi svoju šansu.

Gane i Lewis prvo će odmjeriti snage međusobno i to već narednog vikenda, ali sve zapravo zanima tko će se boriti s Ngannouom za pojas i kada, odnosno kada će točno u kavez ući Jon Jones, ponajbolji MMA borac današnjice. Šef UFC-a, Dana White, gostovao je u Full Send podcastu i otkrio je vrlo zanimljive detalje vezane za Jonesa, kao i za Miočića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Miočić prihvatio meč

''Jones i ja oduvijek smo imali ovakav odnos. Kada bude spreman boriti se, biti ćemo spremni i mi. On neko vrijeme priča o borbi u teškoj kategoriji. Međutim, što se teške kategorije tiče, sada idemo u Houston gdje će se boriti Derrick Lewis i Ciryl Gane. Tko pobijedi u toj borbi, dobit će priliku protiv Francisa Ngannoua. Nakon toga, Jon Jones može se boriti s pobjednikom te borbe ili protiv Stipe Miočića. Stipe je prihvatio tu borbu protiv Jonesa i spreman je za taj obračun'', izjavio je White.

Dakle, sve ovisi o Jonesu. Može čekati na rasplet s Ngannouom, Lewisom i Ganeom ili može prihvatiti borbu s Miočićem. No, Jones se, kako tvrdi White, neće boriti do početka 2022. godine, a onda bi valjda pričekali rasplet s ovom trojicom i pobjednik tog meča išao bi na prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, upitno je samo što će biti s Miočićem ako Jones odbije meč. Stipe je spreman za borbu i čeka na priliku, ali je ne dobiva i posljednje vrijeme sve se više govori o njegovu mogućem odlasku iz UFC-a u konkurentsku ONE FC organizaciju gdje ga već javno proziva tamošnji teškaški prvak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo