MIOČIĆA BI SADA VEĆ MOGLA HVATATI PANIKA: / Najveći Stipin rival prestrašio se novog izazivača - 'Ja s njim ne idem u kavez'

Image
Foto: Profimedia

'Taj čovjek kao da izaziva srčane udare kod sudaca'

11.5.2020.
10:04
Profimedia
VOYO logo

Najveći rival teškaškog prvaka UFC-a Stipe Miočića, sunarodnjak mu, Daniel Cormier, poprilično se prestrašio novog pretendanta na naslov prvaka teške kategorije, Francisa Ngannoua. Zastrašujući Kamerunac devastirao je u 20 sekundi neporaženog Surinamca Jairzinha Rozenstruika, na UFC 249 priredbi i dokazao kako je spreman za borbu za naslov.

Sljedeća borba Ngannoua, kako je najavljeno, bit će ona za naslov prvaka, a s kim će se boriti na kraju će ovisi o ishodu trećeg meča između Miočića i Cormiera. Kada će ova dvojica ponovo u kavez, to se još ne zna, nagađa se da bi to moglo biti koncem ljeta, a neki vele tek potkraj godine. Bilo kako bilo, Cormier je već sada najavio kako vjerojatno neće u kavez s Ngannouom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

May 9, 2020; Jacksonville, Florida, USA; Francis Ngannou (red gloves) defeats Jairzinho Rozenstruik (blue gloves) by knockout during UFC 249 at VyStar Veterans Memorial Arena., Image: 518404360, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

'Protiv mene neće'

"Želim ovog lika gledati u borbi za titulu, ali samo ne protiv mene. Ludo, suludo, moćno... Taj čovjek kao da izaziva srčane udare kod sudaca, trče spašavati živote njegovim suparnicima", rekao je Cormier nakon Ngannouova meča.

Inače, Miočić i Ngannou su već imali borbu u kojoj je Stipe slavio odlukom sudaca nakon pet iscrpnih rundi. Kasnije je Ngannou čak izgubio i od Derricka Lewisa, ali nakon toga kao da je sazrio. Zaredao je četiri nokauta i to protiv najjačih boraca divizije, Curtisa Blaydesa, Caina Velasqueza, Juniora dos Santosa i na koncu Jairzinha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo