MIOČIĆ U REKLAMI OD KOJE ĆE VAS PROĆI TRNCI ISTIČE HRVATSTVO: / 'Stipe je izuzetno ponosan na svoju domovinu'

Image
Foto: Screenshot Youtube

Reklama u kojoj UFC-ov borac ističe svoje korijene

13.3.2018.
21:17
Screenshot Youtube
VOYO logo

Hrvatsko-američki borac Stipe Miočić dobiva sve više pažnje u Americi. Tako je nedavno snimio posebnu reklamu za Modelo Especial – službeno pivo Ultimate Fighting Championshipa. UFC-ov teškaški prvak trenutačno snima šou "The Ultimate Fighter", a pauzu je iskoristio za odrađivanje obveza prema sponzorima.

ČOVJEK KOJI JE OSVAJAO DVA UFC POJASA O ŠANSAMA MIOČIĆA: ‘Cormier ako želi pobijediti mora napraviti jednu stvar’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stipe se bori za svoj san"

“UFC prvak u teškoj kategoriji Stipe Miočić se bori za viši cilj od zlatnog UFC pojasa”, kreće reklama u kojoj se nastavlja:

“Ponosan sin imigranata, Stipe se bori za svoj san dok radi dva posla uključujući i borbu protiv požara za svoju zajednicu. Stipe je i dalje vatrogasac i iznimno je ponosan na svoje korijene. UFC-ov pojas je samo bonus. Od 1925. godine dokazali smo da je nebitno od kuda dolaziš. Bitno je od čega si napravljen", prenosi Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zanimljivom članku na portalu iz Clevelanda WYKC ističe se njegovo podrijetlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kada Stipe stupi u Octagon, bori se za više od plaće ili pojasa prvaka. Miočić se bori za svoju obitelj, kao i za svoje hrvatske korijene. To je nešto na što je duboko ponosan i na čemu je jako zahvalan. Neovisno o tome je li svoju nacionalnost ističe hvatskom šahovnicom na odjeći ili tetoviranu na desnom stopalu, Stipe je izuzetno ponosan na svoju domovinu i jako je zahvalan ocu Bojanu i majci Kathy.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo