MIOČIĆ PREKINUO ŠUTNJU I PROGOVORIO O BUDUĆNOSTI: / Konačno otkrio što se događa, kada se vraća i s kim će se boriti

Image
Foto: Profimedia

Stipe Miočić se ipak vraća u kavez, a po prvi put je o tome i svojoj budućnosti progovorio za američki TMZ

10.3.2020.
14:30
Profimedia
VOYO logo

Puno se negativnih stvari pisalo i pričalo o američkom borcu hrvatskih korijena Stipi Miočiću posljednjih mjeseci. Govorilo se kako će zbog ozljede oka zadobivene u posljednjoj borbi s Danielom Cormierom, u kojoj je vratio titulu prvaka teške kategorije UFC-a u svoje ruke, Miočić možda morati završiti karijeru. Govorio je o tome Dana White, šef UFC-a, pa onda vrlo dobro upućeni Joe Rogan, koji je spominjao mirovinu, ali ništa od toga nije istina.

Naime, Stipe Miočić se ipak vraća u kavez, a po prvi put je o tome i svojoj budućnosti progovorio za američki TMZ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećam se dobro, nemam se na što pobuniti. Oko mi je jako dobro, oporavljam se i svaki dan sam sve bolje te se polako vraćam u dvoranu. Nisam još počeo sparirati, no tamo sam. Radim i vraćam svoje tijelo u formu. Dobar mi je vid. Imam još nekih malih problema, no ništa što mi ometa vid", izjavio je Miočić.

Image
Foto: Profimedia

S kim i kada u kavez

S kim će se boriti? Govorilo se o Jonu Jonesu, Francisu Ngannou i trećem meču s Danelom Cormierom. Čini se kako ćemo na kraju ipak gledati trilogiju s DC-jem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vratit ću se negdje tijekom ljeta. Koliko vidim, programi do tada su već većinom popunjeni. Borba protiv Cormiera nešto je što UFC želi. Matchmakeri imaju svoj posao. Da sam ja matchmaker, ne bih bio borac", rekao je Stipe.

Trilogija je vjerojatno najzanimljivija u ovom trenutku, ali još se uvijek ne nazire datum održavanja te borbe. "Poraz je uvijek loša stvar pa znam kako se osjeća. Ne očekujem kako će mi sada biti išta lakše savladati ga nego što je bilo prvi put", rekao je Miočić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo