MIOČIĆ POKAZAO SVIMA ČEGA SE U ŽIVOTU NAJVIŠE BOJI: / 'Nasmrt me preplaši svaku noć. Mrzim tu stvar!'

Image

Provodeći snimateljsku ekipu kroz postaju Miočić im otkriva i jedan detalj koji ga, kako kaže, uvijek nasmrt preplaši

23.3.2021.
13:12
VOYO logo

Ovog vikenda očekuje nas najveći MMA spektakl ove godine, sraz teškaškog prvaka UFC-a Stipe Miočića i kamerunskog udarača, prvog izazivača, Francisa Ngannoua. Meč je na raspredu u noći sa subote na nedjelju, a održava se na UFC 260 priredbi u Las Vegasu.

Kladionice su na strani Kamerunca, jer čovjek je doista u brutalnoj nokauterskoj formi, ali Miočića se nikako ne smije otpisati jer već ga je jednom, 2018. godine, svladao, a isto tako je bio "underdog".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči meča UFC je objavio kratke videouratke s priprema obojice boraca, a u nekima su borci kamere pustili duboko u svoj privatni život. U onom Miočićevom mogao se vidjeti njegov radni dan u vatrogasnoj postaji u Valley Viewu u Ohiju, kao i njegova svakodnevnica u obiteljskom domu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Preplaši me nasmrt'

"Obično odradim nekoliko smjena par dana prije nego što odlazim na borbu. Svaki dan je drukčiji. Nekad imaš stotine poziva, nekad nijedan. Jako puno sam u životu radio i ne želim pustiti taj posao. Osim toga, moraš imati neku rezervu u životu. Ovaj posao me drži s obje noge na zemlji. Volim biti ovdje jer je ovo potpuno drukčije okruženje i mentalitet. Ovo su sjajni dečki i uživam s njima", govori Miočić čisteći pod i spremajući posuđe u postaji.

Provodeći snimateljsku ekipu kroz postaju Miočić im otkriva i jedan detalj, koji ga, kako kaže, uvijek nasmrt preplaši. Riječ je lutki odjevenoj u vatrogasno odijelo s maskom i kacigom koja se nalazi pored ulaza u postaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad je kasno i bude mrak, ova stvar me preplaši nasmrt. Mrzim je! Ako ćemo se ikada rješavati ovog tipa, želim ga imati", rekao je Miočić kroz smijeh.

Nakon postaje pustio je snimatelje u svoj dom gdje se moglo vidjeti kako provodi vrijeme kada ne trenira i nije na poslu, a to je uglavnom s majkom, suprugom i kćeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo