MIOČIĆ ODGOVORIO NA RUŽNE IZJAVE CORMIERA I OBRATIO SE HRVATIMA: / Ima vrlo važnu poruku za najvjernije navijače

Image
Foto: Profimedia, Profimedia, Zuma Press - News
15.8.2019.
22:09
Profimedia, Profimedia, Zuma Press - News
VOYO logo

U noći sa subote na nedjelju američki borac hrvatskih korijena, Stipe Miočić, kreće u lov na izugbljeni pojas prvaka teške kategorije UFC-a. Suparnik mu je čovjek koji ga je lani nokautirao i oteo mu titulu, sunardonjak Daniel Cormier.

Miočić i Cormier su se ovaj put potrudili i napravili dobar 'hype' uoči meča, bilo je dosta 'trash talka' borci su se u međuvrmenu gotovo zamrzili, a u uvredama prednjači Cormier. "Za mene je svaka borba velika borba, ali ova je definitivno posebna. On će dati sve od sebe ali i ja. Osjećam se dobro, sjajno", komentirao je to uoči meča za Dnevnik Nove TV Stipe Miočić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stipe je 13 mjeseci čekao na borbu, a u međuvremenu je Cormier već branio titulu protiv Lewisa kojeg je ugušio 'rear nakked chokeom'. Strahuje li Miočić?

"Ne, ne bojim se. Spreman sam i dobro sam se odmorio prije. Prošlo je razdoblje teškog rada sada se idem boriti i dobro zabaviti", rekao je Miočić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, Sam Wasson/Getty Images/AFP

LAS VEGAS, NV - JULY 07: Daniel Cormier (L) punches Stipe Miocic during their heavyweight championship fight at T-Mobile Arena on July 7, 2018 in Las Vegas, Nevada. Cormier won by first round knockout. Sam Wasson/Getty Images/AFP

Odgovor na provokaciju

Cormier je nedavno rekao kako je Miočić dobar borac, ali ima očite nedostatke koji su tu od prvog dana.

"Koliko god Miočić bio dobar, postoje veliki nedostaci i preočite rupe u njegovom stilu borbe. Ljudi toga nisu ni svjesni. Ja sam iskoristio samo jednu od njih, ali postoji još stvari koje su mi omogućile da ga dosta puta pogodim u toj jednoj rundi", rekao je to Amerikanac, a Miočić je reagirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam zašto je to uopće rekao. To je sve što ću reći", odgovorio je Miočić.

Imao je i poruku za navijače iz Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vratit ću pojas u svoje vlasništvo", bio je jasan.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo