MIOČIĆ SASUO PALJBU PO CORMIERU: / 'To je rekao? Samo neka pokuša. Vidjet ćemo što će se dogoditi'

Image
Foto: Profimedia

Još je malo više od dva tjedna ostalo do MMA obračuna godine

30.7.2020.
13:07
Profimedia
VOYO logo

Sviđa mi se što ćemo se boriti u Apex dvorani. Ta stara noga će biti odmah ispred mene da je mogu zgrabiti. Ako želite gledati borbu od 25 minuta na nogama, to neće biti to. Nadam se da Stipe ima tenisice za hrvanje jer ga to čeka u tom malom kavezu. Što je tu je, oprosti.

Poručio je to DanielCormier američko-hrvatskom MMA borcu StipiMiočiću nakon što je odlučeno da će se njihova treba borna za naslov teškaškog prvaka održati u Apex kompleksu u Las Vegasu, u kavezu manjih dimenzija nego u ostalim dvoranama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
CORMIER OPAKO ZAPRIJETIO MIOČIĆU I NAJAVIO ŠTO NAMJERAVA NAPRAVITI: /

'Nadam se da Stipe ima tenisice za hrvanje'

Image
CORMIER OPAKO ZAPRIJETIO MIOČIĆU I NAJAVIO ŠTO NAMJERAVA NAPRAVITI: /

'Nadam se da Stipe ima tenisice za hrvanje'

Pretpostavlja se da će takav kavez biti bolji za Cormiera kojem odgovara manji prostor ako misli Miočića odvesti u parter, što je definitivno Cormierova jača strana. Miočić je u razgovoru s ESPN-ovim Brettom Okamotom prokomentirao te njegove riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Neka me proba srušiti'

“Veći kavez bi svakako bio bolji za mene, ali neću plakati. Pokušao sam izboriti veći kavez, no to nije bila opcija. Nisam zabrinut. Takav kavez imamo u dvorani, a i radio sam na svemu. Ima tu dosta drugačijih stvari, posebno što se tiče guranja do ograde, nedostaje tih metar i pol. I sigurno da smo zbog toga trenirali hrvanje više nego inače. Rekao je da ponesem hrvačke tenisice i siguran sam da će pokušati hrvati sa mnom. No, svaka borba počinje na nogama. Vidjet ćemo što će se dogoditi. No, je li on misli da je ovo hrvanje? Ja sam mislio da ćemo se boriti. Neka me pokuša srušiti, ima to pravo”, poručio je Miočić.

Dodao je i kako su njih dvojica kroz ovu trilogiju postali drugačije osobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Znam samo da sad više nije netko koga ću nazvati i čestitati mu rođendan. Tu smo da bismo se borili, ne da bismo se družili”, dodao je. Osvrnuo se i na potez DC-ja u njihovoj zadnjoj borbi kada ga je prstima ubo u oči.

“On je rekao da to nije bilo namjerno, recimo da mu vjerujem. A strah od toga postoji u svakoj borbi protiv bilo koga. Nije zabavno i boli. Vidjet ćemo što će se dogoditi, ali pokušat ću ne dati mu niti priliku za tako nešto. No, svakako ću sucu prije borbe reći da pripazi na ubode u oči”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo