MIOČIĆ IMA PLAN ZA NGANNOUA: / 'Neću biti glup, radit ću stvari zbog kojih će mu biti neugodno'

Image
Foto: Screenshot

Stipe Miočić gostovao je sinoć u podcastu Joea Rogana i najavio borbu protiv Ngannoua

14.12.2017.
9:52
Screenshot
VOYO logo

PROGNOZA BIVŠEG PRVAKA NE IDE NA MIOČIĆEVU STRANU: ‘Taj će ga veliki tamnoputi momak nokautirati’

Image
PROGNOZA BIVŠEG PRVAKA NE IDE NA MIOČIĆEVU STRANU: /

'Taj će ga veliki tamnoputi momak nokautirati'

Image
PROGNOZA BIVŠEG PRVAKA NE IDE NA MIOČIĆEVU STRANU: /

'Taj će ga veliki tamnoputi momak nokautirati'

Miočić je aktualni UFC-ov prvak dok je Rogan najpopularniji komentator promocije te su zajedno raspsravljali o brojnim temama, ali naravno, najviše o predstojećoj borbi za prvaka protiv Francisa Ngannoua. Ako bi Miočić obranio titulu to bi bilo treći puta te bi bio prvi u povijesti kojem je to uspjelo, a borba je na rasporedu 20. siječnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki protivnik je drugačiji i svaka borba je različita. Svi se čude njegovoj udaračkoj snazi. No slušajte, postoji puno likova koji udaraju jako. Neupitno je i da on udara jako, ali ja neću biti glup i postaviti se u poziciju da budem pogođen. Radit ću stvari zbog kojih mu neće biti ugodno. Činit ću ono što želim, nemam namjeru sjediti i dozvoljavati mu da radi što hoće", objasnio je Miočić pa nastavio:

'Overeem se previše izložio'

"Mislim da je Overeem bio malo neoprezan i time se izložio. Kada sam se ja borio s njim, onda je bio puno više tradicionalan, kretao se naokolo, trčao, ali i držao distancu. Onda je pokušao onaj kick i ja sam ga ugrabio i srušio na pod. Nisam pogledao cijelu borbu između njega i Ngannoua, ali vidio sam da je bacao divlje udarce, a to nije radio protiv mene", prenosi Fightsite i izdvaja još jednu Miočićevu poruku Ngannouu, ali i svim ostalim izazivačima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je on sjajan borac. Definitivno daje sve od sebe i udara jako, ali na njegovu žalost ništa se neće promijeniti. Ja ću ponovno odšetati s pojasom oko struka. Uzbuđen sam zbog njega. On će dobiti priliku napasti titulu, ali sve dok sam ja ovdje, nitko drugi neće biti prvak."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo