MIOČIĆ I NGANNOU PONOVO ĆE SE BORITI ZA TITULU? / Najpoznatiji MMA novinar otkrio kad bi se to moglo dogoditi

Image

Naravno, nekoliko se stvari treba poklopiti

3.5.2021.
19:09
VOYO logo

Američki Hrvat Stipe Miočić izgubio je prošlog mjeseca UFC-ovu titulu prvaka u teškoj kategoriji nakon što ga je u meču organiziranom u Las Vegasu Kamerunac Francis Ngannou nokautirao na početku druge runde.

Nakon ove borbe bilo je pitanje što će biti s Miočićem. Mnogi su nagađali da bi se mogao umiroviti, no sada je on odlučio stati u kraj glasinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Želim vratiti ono što je moje. Pokušavam doći na 113 kilograma. Prošli put sam bio na 105, ali ne zato što sam planirao, nego zbog treninga. Pokušat ću se pridržavati plana i nabaciti masu. Na ovoj težini sam se osjećao odlično, ali dodatnih osam kilograma će mi pomoći, osjećat ću se jači. On je stvarno velik tip”, rekao je Miočić u showu Pata McAfeeja.

'Događale su se i luđe stvari'

Najpoznatiji MMA novinar Ariel Helwani natuknuo je da bi se Stipe Miočić i Francis Ngannou mogli boriti ponovo, ali neke se stvari po njemu ipak moraju poklopiti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hajdemo reći da je Lewis idući za Ngannoua. Nakon toga će UFC bez ikakve sumnje pokušati dogovoriti borbu s Jonesom. Bilo bi glupo da barem ne pokušaju, bez obzira na tijek dosadašnjih pregovora. Ali što nakon toga? Što ako Ngannou pobijedi u oba meča? Onda će Miočić, koji će se sigurno morati barem jednom boriti i pritom upisati pobjedu, imati jako snažne argumente za treći susret s Ngannouom. Da je kojim slučajem 2-0 za prvaka, onda nikako, ali to nije slučaj. Oni su na 1-1", započeo je Ariel pa dodao:

"Zar mi želite reći da ne biste htjeli vidjeti desetak kilograma težeg Miočića kako posljednji put ide na Ngannoua? Ja sigurno bih, a znam da biste i vi. Tko je još ostao? Ciryl Gane? Alexander Volkov? Naravno, ali ovo nije laka kategorija u kojoj vas poraz sroza na dno ljestvice. Miočić je i dalje veliko, relevantno ime i bilo bi vrlo lako prodati njegov posljednji napad na titulu. Naravno, nekoliko se stvari treba poklopiti. Ovo je lud sport, ali ako pogledate tko je još u kombinacijama i ako se stvari poklope, Miočić bi se sigurno do idućeg ljeta mogao boriti za pojas. Događale su se i luđe stvari", dodao je i zaključio Helwani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo