SPEKTAKL U CIBONI / Milas je početkom godine pobjedio Johnsona: 'Hrgović će dobiti. Samo da se ne zaleti u prvim rundama'

Milas je početkom ove godine pobjedio Johnsona u borbi za internacionalni IBO naslov

7.12.2018.
20:35
VOYO logo

Kakav je boksač Amerikanac Kevin Johnson, protiv kojeg sutra u spektaklu u Ciboni boksa Filip Hrgović, najbolje zna 23-godišnji Splićanin Petar Milas koji ga je pobjedio početkom ove godine u borbi za internacionalni IBO naslov.

"Samo da se ne zaleti prve dvije runde. Inače, Hrgović je dosta bolji od njega i kao borac i kao sportaš. Ne bi mu trebao biti težak posao", kazao je Milas i dodao kako se Hrgović kod Johnsona jedino treba paziti na njegovu "zadnju ruku" da ga ne pogodi preko njegove ruke. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Johnson nije Hrgovićev rang"

"Mislim da će Hrgović to lako dobiti jer Johnson nije njegov rang", kazao je Milas. 

Podsjetimo, nakon što je senzacionalno nokautirao boksačkog velikana Amira Mansoura u rujnu, brončani olimpijac Filip Hrgović 8. prosinca se vraća u Zagreb obraniti svoj interkontinentalni WBC teškaški pojas protiv Amerikanca Kevina Johnsona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

39-godišnjem Johnsonu danas je na vaganju vaga pokazala 117.8 kilograma. El Animal je stao na vagu koja je pokazala 105.5 kilograma, 12 kilograma manje od Amerikanca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo