Play ponuda

Legenda ne smije sama u Dubrovnik jer bi mu žena slomila obje noge

shimmer fallback

'Još sam lani odlučio da moram posjetiti Dubrovnik i to obavezno sa suprugom. Kada bih na takav put otišao sam, obje bi mi noge slomila', izjavio je slavni Michael Buffer nakon dolaska u Zagreb.

13.3.2013.
12:16
Play ponuda

Slavni najavljivač borbi Michael Buffer stigao je u Zagreb te će na spektaklu K-1 World Grand Prix Finalu u petak u zagrebačkoj Areni najavljivati okršaje boraca legendarnim povikom 'let's get ready to rumble'.

"Krivac za to je glavni producent K-1 Grand Prixa Orsat Zovko koji mi je ovo najavio još prije tri mjeseca. S njim sam surađivao i lani kada sam vidio na kojoj je razini bila lanjska produkcija, nisam se dvoumio trebam li doći u Zagreb. Uvjeren sam da će to biti spektakl jer se očekuje i puna dvorana. Ja imam sreće da mogu birati kamo ću ići, pa sam izabrao Zagreb. Najavljivao sam K-1 finale devet, deset puta u Tokiju, pa će biti zanimljivo vidjeti kako će sve funkcionirati izvan Japana. Moja je supruga jako ljutita što nije mogla doći sa mnom, no sljedeći ću je put povesti", kazao je za Večernjak Buffer koji silno želi vidjeti Dubrovnik, ali ne smije ni pomisliti tamo ići sam.

"Još sam lani odlučio da moram posjetiti Dubrovnik i to obavezno sa suprugom. Kada bih na takav put otišao sam, obje bi mi noge slomila.

Play ponuda
Play ponuda