McGREGOR BJEŽI U STRAHU ZA ŽIVOT: Ucijenjena mu je glava na milijun dolara, iza svega stoji irska mafija

Image

Conor McGregor, u ovom trenutku najveća MMA zvijezda, mogao bi životom platiti svoju prošlotjednu razvratnost u jednom dublinskom pubu u kojem je ničim provociran udario jednu stariju osobu.

29.11.2017.
9:39
VOYO logo

"Jako dobro poznati irski 'celebrity' je napao bliskog suradnika sljedbenika Kinahan kartela, unutar puba u južnom Dublinu. Udarena osoba je čovjek u 50-tim godinama, inače povezan s osuđenim dilerom Grahamom 'The Wig' Whelanom", prenosi Fightsite objašnjavajući da je Kinahan kartel 'najveći irski kartel vođen od strane 60-godišnjeg Christya Kinahana, optuženog dilera, za kojeg se vjeruje kako živi u Dubaiju. Procjenjuje se na bogatstvo od milijardu dolara, a njegovi sinovi su inače boksački promotori'.

McGregor je, tvrdi se, prošlog vikenda pokušao napasti jednog mladića u pubu pri čemu je Whelanov suradnik uskočio s namjerom intervencije. MMA zvijezda dvaput ga je udarila u lice, a očito željna pažnje puštanjem kraćeg zapisa na Instagram pritom i potvrdila da je 'celebrity' o kojem se piše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postoje informacije koje ukazuju da je McGregor već napustio Irsku nakon što je primio prijetnje smrću zbog incidenta. Prijetnje će biti ostvarene ukoliko slavni i problematični borac 'kartelu ne plati 'odštetu' u iznosu gotovo milijun dolara', dodaje Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo