McGREGOR BJEŽI U STRAHU ZA ŽIVOT: Ucijenjena mu je glava na milijun dolara, iza svega stoji irska mafija

Conor McGregor, u ovom trenutku najveća MMA zvijezda, mogao bi životom platiti svoju prošlotjednu razvratnost u jednom dublinskom pubu u kojem je ničim provociran udario jednu stariju osobu.

29.11.2017.
9:39
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Jako dobro poznati irski 'celebrity' je napao bliskog suradnika sljedbenika Kinahan kartela, unutar puba u južnom Dublinu. Udarena osoba je čovjek u 50-tim godinama, inače povezan s osuđenim dilerom Grahamom 'The Wig' Whelanom", prenosi Fightsite objašnjavajući da je Kinahan kartel 'najveći irski kartel vođen od strane 60-godišnjeg Christya Kinahana, optuženog dilera, za kojeg se vjeruje kako živi u Dubaiju. Procjenjuje se na bogatstvo od milijardu dolara, a njegovi sinovi su inače boksački promotori'.

McGregor je, tvrdi se, prošlog vikenda pokušao napasti jednog mladića u pubu pri čemu je Whelanov suradnik uskočio s namjerom intervencije. MMA zvijezda dvaput ga je udarila u lice, a očito željna pažnje puštanjem kraćeg zapisa na Instagram pritom i potvrdila da je 'celebrity' o kojem se piše.

Postoje informacije koje ukazuju da je McGregor već napustio Irsku nakon što je primio prijetnje smrću zbog incidenta. Prijetnje će biti ostvarene ukoliko slavni i problematični borac 'kartelu ne plati 'odštetu' u iznosu gotovo milijun dolara', dodaje Fightsite.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali