MCGREGOR BI ZBOG NEPOŠTIVANJA PRAVILA MOGAO OSTATI BEZ POJASA: / 'Poštujemo sve što je napravio za nas, ali remen mora dalje'

Image
Foto: AFP

Irski borac ne želi se boriti prije rujna, a to bi ga moglo koštati oduzimanjem pojasa prvaka

15.1.2018.
16:33
AFP
VOYO logo

Conor McGregor prava je zvijezda UFC-a te se upravo tako i ponaša. No čini se kako je ovaj put malo pretjerao, a zbog toga bi mogao biti i žestoko kažnjen.

Najplaćeniji borac UFC-a

Naime, irski borac dosad je u karijeri zaradio nešto više od 9,5 milijuna dolara i najplaćeniji je borac te organizacije. Iza njega su MichaelBisping i GeorgesSt-Pierre koji su zaradaili po sedam milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako uživa zvjezdani status i omiljen je kod glavnog šefa UFC-a, Dane Whitea, i za njega postoje pravila kojih se treba pridržavati, a jedno od njih je da ne može sam birati kada će se boriti.

Tako je McGregor odlučio da u kavez neće prije rujna ove godine, što bi značilo da titulu u lakoj kategoriji neće braniti gotovo dvije godine:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Kada se odluči vratiti, bit će prvi na listi za borbu'

"Ako se vrati u rujnu, to su gotovo dvije godine, a to ne možemo dopustiti. Nije u redu prema ostalima. Poštujemo sve što je Conor napravio za nas, a svi znaju da je to mnogo; stalno to govorim. Ali pojas mora ići dalje", rekao je Dana White, prenosi NESN.

Ukoliko se ove prijetnje uistinu obistine, u borbu za naslov vjerojatno bi mogli Tony Ferguson i Khabib Nurmagomedov:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada se McGregor odluči vratiti, bit će prvi na listi za borbu za naslov", rekao je White.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo