MARKO ČIZMIĆ ODRADIO POSLJEDNJU BORBU / Hrabri Pit Bull uvijek se borio srčano: Čizma majstore, velike čestitke na svemu

Image
Foto: Davorin Olivari/Crokickboxing.hr

Marko Čizmić odradio posljednju kickboxing borbu u karijeri

20.10.2021.
13:32
Davorin Olivari/Crokickboxing.hr
VOYO logo

Hrvatska kickbox reprezentacija trenutno se nalazi na SP-u u Italiji predvođena izbornicima Derdićem i Šimundićem te trenerom, dragovoljcem Domovinskog rata, bivšim policijskim specijalcem te bivšim visokopozicioniranim policijskim dužnosnikom Tomislavom Bilandžićem.

Image
NAJJAČI PADAJU NAJTEŽE /

Pogledajte brutalan nokaut kojim je srušen najveći kickboxer svih vremena

Image
NAJJAČI PADAJU NAJTEŽE /

Pogledajte brutalan nokaut kojim je srušen najveći kickboxer svih vremena

Jučer su Hrvati bili uspješni

Jučer, drugog dana natjecanja, Hrvati su u ringu bili uspješni. U hrvatskim medijima ali i na Facebook stranici Crokickboxing.hr koja revno objavljuje kako su prošli Hrvati, ostvarili su naši predstavnici čak 12 pobjeda iz 15 mečeva a u medaljama je to izgledalo ovako: Naši kicboksači su na Svjetskom prvenstvu u Jesolu, Sjevernoj Italiji, osigurali osam brončanih medalja tog dana...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sedam u tatami disciplinama, jedna je osvojena u ringu. Osvajači medalja su jučer bili Ela Znaor, Elizabeta Crnković, Luka Žuljević, Matej Ovčarik, Zvonimir Čikotić, Antonija Zec i Jure Drlje. U srijedu, trećeg dana Prvenstva Marko Čizmić iz poznatog Pit Bulla, najuspješnijeg hrvatskog kickboxing kluba, nije uspio svladati suparnika.

'Danas je za Marka Čizmića bio poseban dan'

"Danas nije uspio protiv Ukrajinca ali hrabro i srčano kao uvijek dao je sve od sebe. Danas je za Marka Čizmića bio poseban dan. Odradio je svoju posljednju borbu u karijeri i oprostio se od kickoboxinga kad su borbe u pitanju. Vjerujemo da će ostati u svom sportu na nekim drugim funkcijama. Čestitke velikom majstoru na sjajnoj karijeri i puno sreće i uspjeha u životu", stoji u objavi Crokickboxing.hr-a na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvog dana Prvenstva hrabri Marko Čizmić "Čizma" bio je sjajan, pokazao rapsodiju u ringu i oduševio. I sportska redakcija Net.hr-a čestita Čizmi na svemu ostvarenom u kickboxingu, kao i na požrtvovnosti, upornosti i hrabrosti koju je pokazivao u ringu, na svakom treningu, u svakoj borbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za spomenuti kako je Andrej Kevdeša danas osigurao još jednu broncu za Hrvatsku. Žetva medalja u Italiji se tako nastavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo