MALO DRUGAČIJI MIOČIĆ: / Stipe otkrio što ga brine i što neće nikada napraviti, broj navijača nakon ovoga samo će rasti

Image
Foto: AFP

Stipe Miočić je dao intervju BBC MMA Showu

9.2.2018.
19:25
AFP
VOYO logo

Podsjećajući da je 'najopakiji čovjek na planeti' ujedno i vatrogasac koji 'pere podove, gasi požare i vjerojatno spašava mačke sa drveća', BBC navodi kako je i riječ o čovjeku koji tvrdi da ga ne uzbuđuju sva strka koja ga okružuju, dapače, navodi ga kao 'posebnu vrstu' u svijetu borbi.

O tome niti ne razmišlja

Prisjećajući se tri mjeseca dugog hvalisanja i busanja o prsa koje je prethodilo borbi Floyd Mayweather - Conor McGregor, izvor navodi da Miočić uopće nije tome nalik, a kada ga se upita što misli o takvim najavama, točnije o konceptu 'trash talka' on odgovara:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je pretjerano. Meni i iscrpljujuće. Ne trebam se micati sa svojeg puta, imam i drugih stvari o kojima moram brinuti kao što su trening, posao, supruga ili popravljanje kuće. Moram razmišljati o drugim stvarima ne o tome da povrijedim nečije osjećaje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'O tim stvarima ja brinem'

BBC navodi da se Miočić-borac i Miočić-čovjek ne mogu usporediti.

"Mislim da navijači na mene gledaju kao na nekog od njih samih. Ne ističem se i vole me zbog onoga što sam i kakav sam. Nemam to namjere mijenjati, raditi od sebe ono što nisam. Normalan sam momak, ne posjedujem skupocjen automobil niti skupocjenu odjeću. Imam obitelj i dijete na putu, kuću i kredit kojeg moram vraćati. To su stvari o kojima ja brinem", zaključio je američki borac hrvatskog porijekla, dodavši i da će kao pobjednik izaći i iz četvrte obrane naslova teškaškog UFC prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ta borba između njega i Daniela Cormiera na rasporedu je 7. srpnja u Las Vegasu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo