BAŠ NAM GA JE ŽAO / Legendarna zvijer od 150 kila popila možda najgori nokaut u karijeri i to u vrlo bizarnom meču. Pogledajte što su mu napravili sudac i protivnik

Image
Foto: Twitter

Zuluzinhov protivnik bio je domaći borac i on se u prvoj rundi našao u gotovo bezizlaznoj situaciji

5.9.2022.
15:40
Twitter
VOYO logo

Sjećate li se legendarnog Zuluzinha, MMA borca teškog 150 kila koji je žario i palio Priedom u zlatnim danima, koji je izlazio na megdan Fedoru Emelianenku, Minotauru, Butterbeanu, Dos AnjosuVremena slavnog Pridea?

Vjerovali ili ne, Wagner da Conceicao Martins se i dalje bavim ovim sportom, ali ne više na velikoj sceni, već na pomalo opskurnim natjecanjima poput ovog u kojem je "popio" brutalan nokaut, možda i najgori u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zuluzinho se dugo nije borio od 2010. do 2018. godine, a onda se vratio na Megdanu 2019. godine, odradio je tri meča i tri puta slavio nokautom u prvoj rundi te se zatim bacio u AMC Fight Nights promociju gdje je sada stradao.

Bizarna pobjeda

U AMC-u mu baš i nije išlo, prvo ga je Yusup Shuaev porazio u veljači ove godine, a ovoga je vikenda brutalno nokautiran od Petra Romankevicha. No, Zuluzinho je izgubio uz veliku pomoć suca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, event se održao u Minsku u Bjelorusiji, a Zuluzinhov protivnik bio je domaći borac i on se u prvoj rundi našao u gotovo bezizlaznoj situaciji. Brazilac je legao na njega, držao "full mount" i dobro mu ulovio ruku u polugu, ali je sudac morao podići borce u "stojku" jer je, pazite sada, predsjednik organizacije Kamil Gadzhijev naredio da se borci moraju dići s partera nakon 60 sekundi bez obzira na to u kakvom položaju bili, pa makar bili i nadomak "subimissiona".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zuluzinho se tu dosta umorio i domaći je borac imao lak posao, desetak sekundi prije kraja pogodio ga je koljenom u glavu i Zuluzinho se strovalio na parter gotovo bez svijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo